Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je zlaje nece normalna raja imat za koga da glasa. Ajmo pravit neku normalnu stranku bez ovih foteljasha.
Uh yebote, bas je bilo napeto na kongresu. Do zadnjeg momenta nije se znalo hoce li clanovi partije samo apludirati voljenom predsjedniku ili ce voljeni predsjednik biti ispracen ovacijama za svoje zasluge u podizanju rejtinga stranke ovih zadnjih 20 -ak godina koliko se pravi da je alternativa nacionalim strankama.
Ne treba pustiti Avaz, nacionaliste i besposlene mahalase da SDP-u diktiraju ko ce mu biti predsjednik. Clanovi Partije su rekli svoje.
Dosta vise nacionalista i diktatora!!!! Naprijed NAŠA STRANKA
LAGUMDŽIJA = PUTIN, Zalosno brate, zalosno
Zlatko je bolestan lik, ljudi. On ne bi otišao i kad ne bi jednog glasa imali. Njemu je bitno samo da naheri onu hinjsku facu i da šuplje baca.
Ko su bili kandidati za predsjednika stranke osim njega?
još jedan REISbor; živio ti nama dovijeka (i vlad\'o, naravno)
Piše: Lagumžija predsjednik! Pa jeste li to očekivali nekog drugog? Ni jedan klimoglavac se nesmjede kandidirati protiv bosanskog Lukašenka. Možda je ovako bolje, prije će propasti sa ovim \"vječnikom\" na čelu!
Ocekivao sam da Kongres SDP-a BiH predlozi konkrentne aktivnosti i da se odlucno suprostavi politici UNISTENJA DRZAVE BiH politici VELEIZDAJE DRZAVE da pozove probosanske snage na brzu akciju spasavanja drzave BiH od nestanka. Kongres je trebao da se zalozi, da se gradjanima vrati oduzeto demokratsko pravo, pravo na povrat legalnog USTAVA BiH , da se proglasi nistavnim nelegalni Dejtonski mirovni sporazumom koji su donijeli Milosevic i Tudjman u ime gradjana BiH uz sponzorstvo velikih sila u Dejtonu.U Dejtonu primorana je ZRTVA GENOCIDA da prizna GENOCIDNU TVOREVINU nastalu na svirepom ZLOCINU i PROGONU. Nametnutim DS legalizovani su rezultati GENOCIDA I ETNICKOG CISCENJA. Sada se ide na provedbu PRUDA i na novi USTAV samo da bi se CIMENTIRALI REZULTATI GENOCIDA i to ce biti glavna aktivnost novog visokog predstavnika da zavrsi realizaciju projekta nestanka drzave BiH. Nama probosanskim gradjanima je dobar USTAV koji imamo i na osnovu kojeg je DRZAVA BiH priznata kao suverena drzava.
POLITIČKO KRETANJE U PARAMETRU BI_hamka
I poslje Tita Tito !
to Zlaja !
da mi je dozivjet da vise ne moram gledat ovog namazanka i ublehasa. cijeli zivot u politici i nikad nista konkretno nije ucinio osim sto je uvijke pokusavao saplitati i kontrirati onim drugim.
Pa zasto Lagumdžija , zastoooo ??? Pa nije valjda da tolika firma, nema adekvatnog ovjeka da ga zamijeni ... ccc Sami sebi skacu u stomak !!!