Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
500 godina guslali srpske snaše pa red je da im most poprave Zato su im gusle najpopularniji instrument
trebaju se ovi u Višegradu pobuniti protiv turskih investicija ko i ovi u Doboju, nacionalizam na prvom mjestu pa onda ako koja investicija dođe al ona mora biti iz Srbije ili Rusije...
Ne mogu vjerovati, ljudi uloze gomilu novca za obnovu mosta i opet negativni komentari. Dobro, a zasto bi nam Turci ili bilo ko drugi trebao pomoci ili ovdje ulagati iz cistog milosrdja i bez naseg zalaganja i truda? Isti smo kao prosjak koji te vrijedja, nezadovoljan kolicinom sadake koju si mu udijelio. Bljax.
Ovaj most ne treba obnavljati, baksuzan je, sta je samo muslimana zaklano tu... to treba pustiti da Drina sve odnese... Zauvjek.
Hvala braćo Turci.
Ako ništa Turci su ovih par mostova doveli u red (Mostar, Konjic, Višegrad). Da nije bilo njihove pomoći u Mostaru bi još skela bila. Otprilike to je sva njihova pomoć. O ulaganju da ne pričam, nema ga.
Smješno je da je "haber.ba" izvor podataka :) Bit toliko glup pa to odvalit je karakteristika najglupljih.
Relevantnih portala? Čobane, strane investicije nisu nikakva tajna. Pogledaj ww.fipa.gov.ba A fipa je Bakirova i vjeruj da ima bilo kakvih turskih investicija da bi tu stajale i da bi se oko njih velike priče vodile. Luxemburg je veći investitor od Turske. Turska pošalje pomoć, kao ovo oko mostova i to je to. Nema nikakvih njihovih investicija. Jednom je bila priča o milion koza i šta se desilo? Naravno ništa. Najveći investitor od rata do danas je Austrija sa oko 1.3 milijarde eura. Kakva bolan crna Turska i milijardu eura. Kakve samo budale žive u ovoj zemlji i još se fale svojim znanjem i inteligencijom.