Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovi pitarcici na svaku vijest hvale se kako imaju velike sponzore, puno para, a opet ste samo dva boda iznad kluba "koji nema da plati racun za vodu" i "koji se bori za sredinu tabele". da cete bar uzet titulu pa haj. dzaba vam novci moji sinovci :)
https://www.facebook.com/MaximumPcVisoko
Ti brate prvo treba da znaš da SDA nije stranka jednog lica A drugo da je ona najača kod Bošnjaka a Treče da je ta stranka bila organizator Otpora agresiji i spasila narod od uništenja
Vece ludosti nebi mogo ni smisliti od muslimana koji se lupaju u prsa da su bili verne kujice krstasa
Prepao se sponzor neko sa Juga dojavijo hahahaha !!
Naravno da je lažna.. Ko bi postavio bombu i dojavio da je ista postavljena. vallda to treba da bude iznenađenje. :D žalosno je samo što kdz mora izaći na ove dojave umjesto da rade šta pametnije.
dzaba ste krecili
Diverzija konkurencije iz Visokog.
Kaže Čenga biće, biće uskoro hahahahahaha.
Ne brini te raja,ja se igrao s petardama,pravio zvijezde...
prc