Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETNA NOVA GODINA SVIM LJUDIMA U REPUBLIKI SRPSKOJ I HERCEG-BOSNI
Hvala! I tebi i tvojima sve naj u Novoj! Svim posjetiteljima portala Sretna Nova Godina i vise para, a manje politike u 2010-toj! :-)
Svim gradjanima BiH,ljudima velikog srca zelim sretnu Novu godinu
Prostor za djelovanje politickih lidera i usaglasavanje politickih stavova,te ispunjenje svih uslova koje treba ispuniti za ulazak u EU i NATO je otvoren bez obzira na prisustvo medjunarodnih faktora,te u tom smislu i sami zahtjevi za transformaciju OHR-a moraju biti zabranjeni jer je i takvo djelovanje cet*ickih lidera antideytonsko i usmjereno na rusenje BiH i prkosenje MZ