Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajnje je vrijeme da se završe radovi u ulici Koševo. Odlazeći KOS-ovac Ajnadžić ostavio je raskopanu ulicu mjesecima. Lažov i nesposobnjaković iz sela Kukavice kod Rogatice.
@Bosnia007 Gradani trebaju biti sigurni i znati da je ovo projekat koji je finansirala i pokrenula opcina Centar,zvala na vrijeme i VIK i ostale kompanije i niko se nije na vrijeme odazvao pa kada su cijevi pukle onda se za glavu hvataju.Tako vam je i trebalo kada na vrijeme niste mislili
@bosnia007 e nek vam je nacelnik trn u oku, sto volim al bas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uradila se jedna od najgorih ulica naseg grada, koja je skroz unistena bila, bravo.
Svjedoci smo da jeste rekonstrukcija potrajala duze, ali ipak gledajmo to sa pozitivne strane. Sta bi bilo da se nije rekonstruisala, da je istala onako unistena. U svakom slucaju, cekanje se isplatilo i imat cemo potpuno novu ulicu.
Koliko god da je dugo trajalo ipak mi je drago sto cemo imati puno bolju ulicu, sto je ista rekonstruisana i uradjene sve instalacije.
Divno je sto se radovi privode kraju. Potraja zamjena cijevi, ali ce barem gradjani biti rahat kada sve proradi. Za razliku od prethodnika mu, Ajnadzic barem ostavlja uradjene projekte iza sebe.
Ovo ono što je rok bio kraj augusta? Ima li penala?
Sve projekte sanacije vaznijih ulica podrzavam,sve pohvale za opstinu koja vodi racuna o lokalnim ulicama,zao mi je sto se uvijek nadje neko ko zakoci i uspori realizaciju ovako znacajnih projekata.
Ovo je jako prometna ulica, drago mi je da se radovi privode kraju. Nacelnik je ucinio sve da ubrza radove.
sve sto rade je da izlaze i da se slikaju, a da sta lurade su nesposobni.
Ne znam zasto se ljudi bave nacelnikom i opstinom,kada je jasno zbog koga i cega sanacija ove ulice traje duze od ocekivanog.
Predugo je to sve trajalo, bilo je previše 'praznog hoda', nije smjelo dočekati početak školske godine. Ali, eto, dobro je znati da su sve cijevi promijenjene, a i nadati se boljoj koordinaciji između nivoa vlasti i komunalnih preduzeća. Ne smije se kretati sa radovima dok sve nije u tančine isplanirano, po fazama. Naravno, uvijek se može desiti nešto nepredviđeno, ali to treba svesti na minimum.
Ne znam sto je VIK-u ovoliko trebalo,jako neozbiljno,ipak se radi na uljepsavanju izgleda naseg grada,a koliko vidim Opcina daje svoj maksimum.
Da nije bio problem sa Vodovodom ovo bi se zavrsilo na vrijeme.
Bar ce sada opstina uspjeti da zavrsi sa radovima
Vi sto vise pisete protiv nacelnika, on vise radi. Drago mi je da se ovo privodi kraju.
Ajnadzica za premijera