Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se niko od federalnog nivoa,kantonalnog ili pak drzavnog nije dosjetio da ovaj problem rijesi?Nacelnik Ajnadzic,nacelnik Opcine Centar vam pomogne i nade rjesenje i date sebi za pravo da ga pljujete i ovo okrecete zarad nekih jeftinih poena i sabotirate!Neka vas je sramota svih koji su oboljeli,koji se iz dana u dan bore,i koji najbolje od svih nas znaju sta ovo za njih znaci-ZIVOT PRIJE SVEGA!
Svaka čast na ekspedivnosti, samo se od srca nadam da će to biti bačene pare i da će sve zjapiti prazno...
Svaka čast na brzini djelovanja.Opcina Centar je pokazala da je uvijek na strani svojih građana i da će učiniti sve da prebrodimo ovu krizu zajedno.👍
Svaka cast,u veoma kratkom roku je pristupni put uredjen i izolatorij uspostavljen.Svjesni smo koliko je vazno brzo reagovati u ovoj situaciji i imati osposobljen ovakav prostor u slucaju potrebe.
Jako vazno da se povecaju smjestajni kapaciteti za izolaciju eventualnih pacijenata i njihovo intenzivno lijecenje sto cemo i dobiti sa novim prostorom.Dobro da su radovi pri kraju
Opcina Centar je obavila ogroman posao,izolatorij je znacajan iskorak u prevladavanju ove situacije,ipak se nadam da nece biti potreban i da ce sluziti kao rezerva i odlicno izvrsena obaveza.
Nuzno je da imamo izdvojeni prostor kojim ce se povecati sigurnost,za pohvalu da se intenzivno radi na tome,da ce uskoro biti zavrsen.
Zaista mi je drago da se brzo djeluje i poduzimaju koraci kako bi se izolatorij sto prije osposobio za prihvat pacijenata i da cemo biti spremni da na vrijeme reagujemo.
Da li je moguce da bi ova raja na komentarima prije jedva docekala da se krene umirati masovno,da se ljudski zivoti gube i slicno,nego sto bi podrzao ovakvu vijest za sve nas!I za nase majke,djedove,oceve,djecu,nas same,porodicu i sve gradane.Od mene velika podrska
O ovome se trebalo razmisljati jos sa prvim potvrdenim oboljelim od coronavirusa!Pa pobogu ljudi zar nam nije svima u interesu da u bolesti budemo udobno smjesteni,izolirani i sigurni?!?
Jako je bitno da Sarajevo i KCUS dobiju izolatorij koji je namijenjen za sve gradane ne samo one sa podrucja Opcine Centar!Kada cete konacno shvatiti da nacelnik Nedzad Ajnadzic radi jedino i samo u interesu gradana,njihovih potreba i prvenstveno njihovog zdravlja!Onaj koji to ne razumije-steta za njega!
Najbitnije jeste da smo konacno dobili izolatorij i da ce se sada moci svi oni koji su pozitivni na koronavirus,staviti pod nadzor i nece moci dalje siriti virus
Bitan projekat za sve nas
Veoma je vazno da sada imamo i izolatorij i da se konacno ovoj nemani stane u kraj
za svaku pohvalu je angažman općine na čelu sa načelnikom, zaista radite punom parom i pomažete svim kategorijama. da nam aBd ne zatreba ali oformite izolatorij za svak slučaj.
Lijepa vijest za procitat na ovakvim danima!Radite i gradite da nam se sprijeci ovaj virus,da imamo ureden izolatorij i da gradjani ispostuju odluke!
Nadam se da nam nece trebati,ali sam sretna kad vidim da radovi idu brzim tokom i da nadlezni sve cine u izgradnji izolatorija za gradjane!Hvala vam sto stojite uz nas!