Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što me ovo ne čudi. Predpostavljem da treba napraviti neki novi motel ili kafančinu kojoj se treba diviti seljačka bagra sljegla u Sarajevo. Stvarno još malo pa očekujem da ova naša vlast počne preoravati mezarja da bi prodala parcele za kafane i restorane "posljeratnih biznismena". Da mogu dragog Boga bi prodali za pare.
Kakva sramota. Taslihan izgleda trenutno fantasticno, sve je nekako potaman. Ovo treba metnuti tefteru, pa da se kasnije zna koji majmuni su dali pristanak za nesto takvo. Ostao sam bez rijeci, hovna pogana
NEVJEROVATNO, koji lobiji su ovdje u pitanju. Cuj molim te promijenili odluku Komisije. Juce bio bacionalni spomenik a danas ne. Koji urbicid gledamo yeebo im hotel majku vise.. sprdacinu prave od svega... silovanje mozga... ne znam sta vise ne
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je na sarajlijama, ako do ovoga dođe vi ste odgovorni, sko ste znali braniti vaš grad u ratu možete još lakše ga braniti u miru
Stidite se!!!! Golosu ti si qurac od arhitekte. Ruglo do rugla nam serviras po gradu. Osjecasj za landscape i estetiku 0. Al had se ti omsi malo... Suska lova ha???
Ovo je razlog da se Sarajevo konacno probudi. Kokoske, cujemo li se? Haloo? Izgleda da Sarajlija nema..... Nije mi jasno sta te gradjanske stranke rade? Svrha postojanja SDP i Nase stranke u BiH izgleda jeste samo da cenzus prodju kako bi se njihovo rukovodstvo moglo uglaviti na drzavne jasle i tu se okoncava njihova gradjanska revolucija i politicko borbo.Nikada se mi necemo rjesiti Munire.
Primjer sto se dogadja kad na vodece pozicije dodju ljudi bez obrazovanja, bez kulture, bez postovanja i s ljubavlju samo prema novcu. Najveci domoljubi, usta su im puna ljubavi prema domovini, al' bi sutra prodali i sebe za novce, drzavu za sicu. Ovo je preslo vec sve granice, primitivna bagro.
Srusite radije Hotel Evropu, tj onaj novi dio. Golos je najveca nesreca koja je zadesila grad Sarajevo od rata na ovamo
majku vam pa jeste li vi normalni ako ikome date da u ovo čekićem udari, ma na nas su ameri trebali atomsku bacit, nema hljeba od nas nikad
Sta treba da se desi da reagujemo? Gdje su ti akademski gardjani kad misle otvoriti gubicu?
@Avdina akademski gradjani u BiH ako zele dalje izvrsavati posao koji rade, moraju imati gubicu zatvorenu. Tragicno, ali realno.
Tuzno je to :( nikoga ne zabuma nasa lijepa Bosna i Hercegovina samo ako ima sta za opeljesiti! Fuj!
sve manje se razlikujete od ISIL-a koji uništava svaki istoriski spomenik na prostorima koji oni osvoje.
Ovakav urbicid Sarajevo nikada u svojoj istoriji nije doživjelo. Ovi hoće da unište svu istoriju koju smo imali. Za 50 godina će se u školama učiti kako je Bosna nastala kada je SDA došla na vlast.
OVO OVAKO OSTAVITI PORED EUROPE I NISTA NE DIRATI IZUZEV NAPRAVITI ZATVORENI SISTEM DA SE MOZE NAPLACIVATI. IMA DA ZGRNE BRDO LOVE UZ DOBRU REKLAMU.
Tito dragi, proglase hrpu smeca nacionalnim spomenikom kao ona nazovi elektrana na MD, pa onda daju da se ovdje gradi?
Sarajevo je izgleda službene prihvatilo Salafijski vid Islama.....kulturocid here we come.......
Pa fuj vise, i ono malo nacionalnih spomenika unistite za malo para sto vam arapi daju. Joj drzave i g...
Spomenik ili turska okupaciona ostavština?
Yebiga pisonja, to se prolazi kod turista. Zato je Sarajevo puno, a Banjaluka ima onu copy/paste Ferhadiju staru par godina i to je to. Ili mislis da ce turisti razgledavati komunisticke solitere u Bluci? Zapadnjaci imaju lovu, a oni zele vidjeti egozotiku, treba im to omoguciti i naplacivati.
Trebamo pokrenuti peticiju da se zabrani gradnja na mjestu taslihana,i da se zakonom svaki nacionalni spomenik zastiti od gradnje. Ovi Baketovi papci ce jos malo pocet betonirati sve spomenike i graditi na njima,jer to je stoka jedna odbojna i nedobronamjerna.
I nece proci ovo jer je krsenje aneksa 8 Dejtonskog mirovnog sporazuma.
Nazalost hoce jer Komisija za zastitu spomenika BiH je jedina zaduzena za sprovodjenje Aneksa 8.