Društvo za ugrožene narode
0
Zatvoriti Facebook grupu "Nož-Žica-Srebrenica"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej demije priatelj
NE ZNAM CEMU TOLIKA HALABUKA,NEDAVNO JE NA TUZLANSKOM SAJTU OSNOVANO UDRUZENJE ZA LIKVIDACIJU SRBA ,ZATIM JE VRLO BRZO TAJ SAJT UGASEN.Muslimanska tv kuca BHT1 tu vijest je objavila pred vremansku prognozu.KO VELE O VLASIMA SE RADI,PA NE TREBA OBRACATI PAZNJU.JA VISE NE PLACAM RTV TAKSU VEHABIJSKOJ TV KUCI BHT1.
Ovo sto se desava na Facebook je toliko primitivno. Nemam rijeci.....Ali nije to samo slucaj sa ovom stranicom vec imamo stranicu YouTube na kojoj se pustaju stvari protiv muslimanskog naroda i Srebrenice koja je toliko zrtava broji. Samo se pitam sta stim zele postici, \"TI\" tako da ih nazovem bolesni primotivni umovi?????? I podrzite grupu \"close the group noz zica srebrenica\"
MISLIM DA JE TO MALI DJECIJI NESTASLUK.DANAS JE DEMOKRATIJA I SVAKO IMA PRAVO DA IZNESE SVOJE MISLJENJE NE VREDAJUCI DRUGOG.NE VIDIM NEKE RAZLIKE IZMEDJU FASIZMA I VEHABIZMA.IZUZEV STO VEHABIZAM ZELI DA VRATI SVIJET U 11 VIJEK.
ma ovo je uzas,,,naravno da to treba ukinuti,i imam profil na facebooku i uclanjena sam u grupu \"close the group noz zica srebrenica\" i smatram da svi ljudi koji znaju sta je bilo i koji nezele da se to ponovi treba da se uclane u ovou grupu!!!!!!
tu djecu treba strpati u kino i prikazivati im sve dokumentarne filmove o srebrenici dok ne zaplacu ..
@Administratori Molim da uklonite mogućnost komentara na ovu vijest. Hvala. Smrt fašizmu!
Covjek ne moze da vjeruje sta se u toj grupi pise!!! To su djeca koja su putem odgoja naucena na mrznju!!!! Postoji grupa na facebook \"Close the group noz zica srebrenica\" ko ima profil na facebook nek se uclani u tu grupu...nadam se da ima normalnih i pametnih ljudi, koji su svesni sta se desavalo u proteklom ratu u BiH i koji znaju koliko je grozno to sto se desilo!!!! SMRT FASIZMU!!!!!!!!!!
komentari nisu ni potrebni za ovako nesto, TO SAMO SEBE KOMENTARISE hvala