Više volio u zatvor nego na ulicu
1
Zatvorenik iz BiH preminuo u Crnoj Gori
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ noke uzmi u obzir i ostale podatke.. otisao u CG tokom proslog rata, u Foci je bilo masovno stradanje, 99% su mu svi izginuli, a on se kao dijete od svojih 15-16 godina zaputio tamo.. Jesi li siguran da bi se ti u tudjoj zemlji kao klinac uspio snaci? Promisli prije nego nesto napises!
@ noke Daleko od toga, nije mi bila namjera predstavljati te bezosjecajnim ili nesto slicno. To sto govoris, i ja prva stojim iza takvog misljenja, jer smatram da je ispravno i da upravo s takvim postoji pa bar minimalna sansa za boljitak. Moze biti da su ovdje kod mene malo vise preovladavale emocije, jer si ipak suocen s imenom, stvarnom osobom i tuznom sudbinom. Ne zamjeri. :)
Zao mi je momka slucajno ga poznajem imao je tuznu zivotnu pricu.
@Klik! Ma drug, nisam ja neki bezosjecajni gad koji zeli nekome ovakav zivot. sve sto zelim da ti kazem je to da nam je drustvo citavo u k.urcu,sve mi vise pocinje liciti na americke filmove o crnackim kvartovima, beskucnici,glad,kriminal ,droga,kolektivni centeri za beskucnike itd..mora se promijeniti citav sistem vrjednovanja u nasem drustvu. moraju se osuditi ovakvi postupci,sve dok ljudi opet ne pocnu da rade,cijene taj rad i okane se pogresnih idola kod nas nece biti bolje,vjeruj mi. nase drustvo je trulo..i ja kazem nek mu je rahmet dusi...
@ noke razumijem potpuno sta zelis reci, i to stoji. Slazem se s tobom u pogledu na to da za svakoga ko zeli da radi i ko bar malo zasuce rukave ima i posla, a time i hljeba. Ali eto, pokusavam gledati iz nekog racionalnog aspekta, sigurno i dijabetes covjek nije dobio zbog tromosti i previse slatkisa, vec zbog onoga s cim je morao da se suoci. Opet na kraju, on i Bog najbolje znaju. Neka mu je rahmet dusi.
@Klik zbog pomankanja i dostojanstva i morala nase drustvo se i nalazi u takovom stanju u kakvom se nalazi..spustiti se na taj nivo da moras nesto ukrasti,dabi za uzvrat dobio tanjir graha i krevet za prespavati meni je van pameti..znam da svaki covjek na svijetu svojim umom i rukama moze sebi na posten nacin obezbjediti to isto..tako da za ovakve stvari nema opravdanja,barem po meni..
Penisom šamarao suprugu pa završio u zatvoru http://bizarno.org/content/penisom-samarao-suprugu-pa-zavrsio-u-zatvoru
Zar se danas umire od dijabetesa. Očito da se malo vodi računa o zdravlju zatvorenika u tim kaznenopoptravnim ustanovama.
Ima smisla, bolje u zatvoru gdje ce imati hranu i krevet, nego na ulici gdje bi svakako \"preselio\", ali od gladi i hladnoce!!
ŠUPAČKOG KOMENTATRA, ŠUPAČKOG NOVINARA, \"NAVODNO REKAO\" BIJEDNICI OBIČNI..
sta ljenost ucini covjeku...cuj \"ne mora brinuti sta ce jesti i gdje ce spavati\" :(