Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipo,apsolutno se slazem s tobom.Sada bi najradje mafijasi pod maskom boraca za nacionalna i ljudska prava, obmanjujuci naivni bosanski narod, da prisvoje svu vlast. Svi bi oni sada sve stranke i partije utopili u jednu i uveli jednopartijski sistem kako bi dozivotno ostali na vlasti i zastitili i sebe i kriminalno stecenu imovinu. BUDIMO SLJEDBENICI TITOVOG DJELA I UNISTIMO OVU MAFIJU I FASISTE KOJI UNISTAVAJU GRADJANE BiH
U demokraciji imaju kriteri kandidature tako ako neko ispunjava te kritere ima pravo da se prestavi za kandidata. Nema izbora u zatvorenom krugu vec u demokratskoj viziji jedne drzave.Debate i mitinzi slize za kampanju a na izborima pobjedjuje onaj koji je dobio najvise glasova ,tako bi trebalo bit u jednoj normalnoj drzavi. Kad imas drzavu u drzavi i kad narod nezna vise ni za kog glasat od lopovluka i izdajica jadna BiH-o sta te ceka???gradjani su zrtva genocid tvorevine,aparteida i svih pljacki politicara na vlasti pa gdje oni bili!Sve dok BiH-a ne bde imala jednog Predsjednika,policju,ministarstva,parlament,ustav,sud itd...nema demokracije i ravnopravnosti svih njenih gradjana! BiH4EVER!
Da izbori mogu sta promjeniti ovi begovi na vlasti odavno bi ih ukinuli.