Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vijest u rubrici "BiH".... Klixovci, nije Donjeck u Bosni i Hercegovini hah.
Vec su se rokali po Ukraijini, samo trazite "Ukraine firefight" na youtube pa odmah prvi clip pa ce te vidit.
Ma malo se popucali... nista je to jos. To je mali intenzitet...
lokalno stanovništvo ne mogu biti teroristi, ni Talibani nisu teroristi, ni Srbi na Sokocu 1992. a ni Bošnjaci na Vracama
Stanovnistvo nemoze, al naoruzane maskirane skupine koje napadaju drzavne institucije itekako mogu, mada ne impliciram da jesu. Pojam terorizam je u zadnjih 15ak godina toliko koristen da se je tako da kazem "izlizao" i u 95% slucajeva je samo suplja, a kao sto neko rece "one man's terrorist is another man's freedom fighter"
Ovo je vijest isto toliko.................koliko je i vijest da je pas ujeo covjeka