Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biće tebi pod zemlju pa onda prebacivanje na drugo mjesto
A kako lijepo zvuci kad ovako cujes RS tamnica za srbe a federacija opet tamnica za hrvate. To je prilika da ih se podsjeti da imaju prostora od Sinja do Karlovca i cijelu juznu Srbiju za sirenje svoje vele nacije pa im ni tamnica nece biti tako mala.
Ja koliko vidim jedino Bosnjacima treba neki visoki predstavnik ili neki stranac da im govori kako i sta treba da rade! Jedino oni placu za nekim ambasadorima i stranica kao da su kolonija! To sto ste nesposobni, to je vas problem, ali nas vucete u propast. Hrvati su upropasceni u Federaciji a pogotovu u RS! Bosna - tamnica hrvatskog naroda!
pa zatvorite ga odmah i da zavrsimo sa dodikom i tim nakaradnim manjim entitetom, bice opet TRAKTOR BRRIGADAAAAAA