Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mi imamo helikopter:D
Pa Bosna (naziv koji koristi muslimansko bosnjacko stanovnistvo a odnosi se na njihovih 24% konfederacije bih) i jeste protjerala skoro sve srbe pa cak i hrvate sa svog teritorija. Sto direktno sto indirektno. Tako da je teritorij koji su nekada drzala bosnjacka vojska trenutno etnicki najcistiji teritorij a vidjet ce se uskoro i na popisu stanovnistva. Oni koji su ostali su stari ljudi koji ne traze niti posao niti bilo sta drugo i cekaju da umru ili poduzetnici koji sami za sebe zaradjuju. U javnim ustanovama vec odavno nema hrvata i srba.
JEBI TE SE SVI u redakciji što ne objevite moj komentar.Možda nećete ni ovaj objaviti ali mi je duši lakše.
svijet daje sadaku,zato su vas nabili na 24% i drze vas kao kucne ljubimce hehehehe
Svijet ce uvijek biti na Bosanskoj strani, sve dok zadrzi obraz. Pogledaj Srbiju, nikad neznaju ko ce im zabosti noz u ledja i kad. Svak ih suta gdje god se okrenu. Da je Bosna pocinila genocid i protjerala sve srbe, sto je mogla uraditi bez dileme, sada bi to bio jedini predmet razgovora kad se god razgovara o Balkanu.
Ova tvrdnja je tacna svi helikopteri u banjaluci ce biti neupotrebljivi za 2 do 3 godine jer im isticu resursi, koji se vise ne mogu produziti. svaki nastavak letenja na tim helikopterima ce biti kriminal i tako ce ostati zrakoplovi UH-1H, koje lete samo nasi piloti. Ostace im samo u Republici mrskoj UTVA , da zaprasuju komarce. Cilj ispunjen...
\"sav nam svijet vec pomaze i sveti se za nas inace.....\" aaaahahahaha ne mogu spavati koliko ih muci osveta :-))))
Sad kad se leti samo na helikopterima federacije, treba se odcjetpiti od ovih ceda, imamo zrakoplovstvo, a oni su svoje unistili. Nemaju ni helikoptera, a ni pilote, svi su otisli. Nikakve koristi od njih ni vojske vise nemaju, samo im je sljam ostao kod nas. Cak ih je i Duduk otpisao, da sta valjaju nebi ih nama dao. Danas ispravni su jedino UH helikopteri i oni lete, zasto da pomazemo manji entitet. Ostavili su ih u OS BiH i nedaju im mirovinu, sad su to starci koji samo pametuju i nikom ne sluze za razliku od naseg sastava koji je skolovan i sve radi za njih. Treba ih poslati u staracke domove, takve OS BiH sa njima nam ne trebaju i samo su teret.
nema opravdanja za bilo kakav genocid. u svakom slucaju. treba se osvetiti velikosrpskim snagama, to se zna, sav nam svijet vec pomaze i sveti se za nas inace..... ponos i obraz je naj dragocijenija karakteristika jednog naroda.
da alija ne potpisa dejton rat bi se nastavio srbi hrvati na jednoj strani. to ce svakako biti logicna kombinacija u svakom eventualnom sljedecem sukobu koga prizivaju ratoborni bosnjaci.
Sta hoces rok trajanja 70 godina za instant naciju je sasvim ok, skoro vise nego nato mesne konzerve !!
da alija ne potpisa deyton vas srba ne bi bilo na mapi
nastavimo li sa tim ponosom, za 50 godina ce nas nestat, pa ti vidi, kako se ono kaze : oko za oko, zub za zub
mislis muslimani su stali kad su skuzili da im srbi vise ne zele pomagati u mostaru ni hrvati u posaviti i krajini i kad su im ameri rekli stop i prestali bombardirati. pardon, gdje su ono stali bosnjaci/muslimani kad nikada nista nisu ni zapoceli. prije bombardiranja nisu pomakli crte prema srbima ni milimetra. u biti su retovali uspjesno jedino protiv hrvata.
Svakom treba pomoci, mi smo Bosanci, mi volimo razlicitost i slobodu, a borit cemo se protiv svakog ko ne voli razlicitost i slobodu. Bosanci su stali i u ratu da ne napravimo genocid, nek vlasi vide kako ponos izgleda iz daljine.