Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZARE NEMOZE BOTI VISI TERORISTA OD VAS KRENI MO OD GAVRILA RATKA KARADDZICA SLOBE SESELJA PLAVSIC KRAISNIK I TD SPISAK JE VJERUJ MI VELIKI.
GDE JE SADA BAKIR I ZLATKO SRBI RADE STA GOT POZELE I KADA SE HIMNA BIH INTONIRA DODIK SJEDI PA JELI TO SMIJESNO ZA SVE ONE KOJI PODRZAVAJU BAKIRA I ZLATKA NAPUSEMI SE KURCA......
OVO BOSNJACIMA I TREBA KADA JE U PITANJU RADONCIC SVI SKACETE I JEBETE MU MATER SAMO ZATO STO JE BOSNJAK IZ SANDZAKA MI SMO BOSNJACI JEDNA VELIKA GOVNA I NEKA BUDE TAKO
znaci pocelo je...
"Neovisni odbor" Parlamentarne skupštine BiH. Opa, počeli smo se šamarati...
Jednostavno u njihovim rukama je institut prisile:policija,inspekcija,sudstvo,tuzilastvo... Nacin da im se to otme je samo jedan:MASOVNI PROTEST PROTIV MMF-a.Tada nema plate za gore pobrojane.Sve ostalo je sviranje ...cu.
"Nasilni protesti gradjana"?!?!?!?!? A ko ce da izvrsi pretragu i sprovede mjere nakon iste za nasilno unistavanje generacija i generacija ove zemlje, za nasilni odliv inteligencije BiH u inostranstvo, za nasilno drzanje zemlje u politickom sah-matu vec decenijama, za nasilno upropastavanje bezbrojnih tvornica i pogona, za nasilnu podjelu ove sake naroda zared njihove vlasti?!?!? KO?!?! I ko ce poceti u ovoj zemlji da konacno pise u smislu neovisnog novinarstva koje pita, provjerava, istrazuje, te istjeruje istinu na vidjelo?!?!. OVAJ KLIX JE PRODAO SVOJU VIRTUALNU DUSU, ako ju je ikad i imao!
ma klix je jedno smece, samo tu sam zato sto volim citati komentare. pozz Mini
Čuj "neovisni". Da ih OHR i Američka ambasada izmišljajući neka neovisna tijela. Nema ovdje ni "n" od neovisni. Dodik neda svog čovu tjerajući sve ove iz neovisnog u propast. Nemaju oni šta ulaziti u meritum tuže Tužilaštva. To će odrediti Sud BiH. Njihovo je da automatizmom ako je podignuta optužnica, a jest, smijene Zubca. Gdje je sad OHR?
Ovo je totalno ludilo od države! Koji zakoni vrijede za ovog zTupca?
A kad ce biti zatrazena o kradji ovog narod kojeg vec 20 god handrite !