Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi naši političari su seljačine, uključujući i opoziciju. Jedino Hadžikadić ima neke manire, šteta što je beskičmenjak.
Kakav Hadzikadija, papčina da ne moze veca biti... Gdje se pokazao da je sposoban???
Ovaj sto vrijeđa,tipicni nipovac
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čuj uložite 100 miliona, a prihod firme nula.. Pa trebali bi organi odmah da ga hapse od kuda paša 100 miliona kad nisi imao prihoda..!?
Dva mala seljačića...
Ovaj kadrić nema legalno ni osnovnu školu. Da mu nije nena nosila pekmez i jaja nastavnicima nebi imao ni osnovnu. Ostalo je standard kako i kod većine ostalih kvazi političara. Samo radi ovakvih bi volio da se ponovo zaratuje.
Gram nije nista pogresno reko. Ko je pregledo cijeli video, skontat ce da se radi o dobrom pranju para. Zbog cega davat nekome tolike povlastice? Zasto toliku zemlju djabaleze nekome dat? Zasto niste svakom borcu dali po koji dulum zemlje, da sebi ima barem hrane posadit, i da moze sutra rec znam za sta sam se borio.
a sada svi zajedno zapjevajte onu: livada,livada na njima se budim,na njima se buuudiim...
Toliko o "odgoju", "kulturi" i "obrazovanju" nasih politicara. O nekoj diplomatiji i politickom kodeksu da ne govorim. Dno dna.
seljak do seljaka,lopov i jedan i drugi
U pravu obojica.
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zsvsdi i patnji
pa moj papčiću, vlasnik HEEZ-a može, mal te ne, vratiti spoljni dug države. Raspitaj se prvo ko je vlasnik firme, pa se javljaj. Čovjek je kapital stekao u Americi i investira u BiH, a ti i tebi slični, kradete i iznosite sredstva vani.
Politička scena u BiH odavno je zadruga :D
Kakve seljacine kod nas imaju vlast, bez ikakve kulture, manira...
Istrenirani preletac iljazovic, dobio mandat iz NiP i onda razgulio kod drugih 😂
ne zna se ko je gori, njih dvojica ili vi iz Klix-a sto prenosite te bljuvotine?! Kako je krenulo, ovaj portal ce postati gori od "Zadruge"
Pa ova dvojica zajedno imaju tri razreda osnovne sa dva velika odmora, ma hajte molim vas
prave se fini.......ko biva "uvazeni zastupnici" itd........al kad im pukne fitilj, jer ne vole da cuju isitinu onda dobijemo ovu sliku......ovaj mali zaista izaziva, iz sjednice u sjednicu, ali ne moze se reci da ima dosta istine u onome sto govori
ima dosta istine