Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dosta vise inata...glasacu za onoga za koga mislim da je najbolji i da ce predstavlajti SVE gradjane BiH...a to je DENIS BECIROVIC....u inatu mi prodjose najbolje godine ,a oni sebe obezbjedise...
😂😂😂 pa on se mijesa u predizbornu kampanje, SDP i SPD su sestre partije, sto znaci da je ovo mijesanje u untrasnju politiku druge zemlje.
Čuj zastupnik u Bundestagu da govori o nekim evropskim vrijednostima kao jedan čovjek - jedan glas, čuj čuj, vi u DE morate još dosta naučiti o europskim vijednostima. Naravno, hrvati su vazda spremni da pokažu drugim narodima šta znače "europske vrijednosti", pogotovo oni iz Hercegovine, koji su ponosni na svoje evropske metropole kao što su Grude, Š.Brijeg a pogotovo Ljubuški, u kojem su naučnici i historičari našli znak mercedesa iz 2. vijeka prije nove ere
jarane, SDP i dalje vode ljudi koji su zanat učili od lopova lagumdzije ...
Ovo je luzer u luzerskoj stranci
Ja cu za onog malog Konstantina Savica ako se ikako bude moglo glasat za njega u FBiH
Ja cu glasati za listu SDPa, a za Predsjednistvo cu birati Komsica kako bi se onome usranom Skutoru onemogucio ulazak u vlast.
Sretno mom SDP-u i pozdrav za gospodina Juratovića, njemački SDP i bratsku Njemačku!
Haj to Čoviću probaj objasnit pa da te opali evropskim vrijednostima.