{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zastupnički dom Parlamenta FBiH nastavio 14. sjednicu

F
16.7.2008. u 11:24
0
0
Zastupnički dom Parlamenta FBiH nastavio 14. sjednicu
0
Zastupnički dom Parlamenta FBiH nastavio 14. sjednicu
Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) danas je u Sarajevu nastavio 14. sjednicu na kojoj će zastupnici, između ostalog, razmatrati prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o lijekovima koji se upotrebljavaju u veterinarstvu.
Na dnevnom redu je i prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o kontroli cijena, prijedlog Zakona o zaštiti prava pripadnika nacionalnih manjina u FBiH, te nacrt Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Zastupnici će također razmatrati i inicijativu za promjenu Ustava FBiH, te odluku o kreditu za projekt modernizacije Univerziteta u Zenici.

Bit će razmatran i izvještaj o radu Regulatorne komisije za električnu energiju u FBiH, te izvještaj o izvršenju finansijskog plana federalnog fonda solidarnosti za 2007. godinu kao i izvještaj parlamentarne komisije odgovorne za reviziju o revizijskom izvještaju Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH za 2006. godinu.

Predviđena je i informacija o nacionalnoj zastupljenosti uposlenih u svim institucijama FBiH koje se finansiraju iz federalnog budžeta, kao i preduzeća čiji je većinski vlasnik Vlada FBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: