Komentari (559)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška!!
nema veceg meraka nego zapalit cigaru i tiket raspalit.
tesla na aparatima...
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Prva pametna konačno da ne smrdim ko tvor kad udjem u lokal
Ako smrdiš kad uđeš u lokal, to je već stvar higijene. Trebao bi da smrdiš po izlasku, ako misliš na dim.
Cestitke
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bravo!!!
SIROVINE !!!! Ublehasi nepismeni i temeruti ove drzave ....najlakse je izglasati neku budalastinu kojom ce se narod zabavljati.... ZABRAITI ALKOHOL U ISTOJ MJERI I RECIPROCITETU KAO I DUHAN PA DA VIDIMO SUPCI JEDNI KAKO TO IZGLEDA kad te po usima udaraju!! Da se razumijemo uopste nisam protiv zakona (ne pusim) ali zasto nebi postojali odredjeni prostori u kojima se moze pusiti u kaficu , pa kod nas ljudi piju kafu zbog cigare a ne zbog kafe...
Pusite ku rac
Nece vam biti lako vama koji volite popusit
Izgleda da idemo u Evropu.
sad tek dolazi problem, treba u nas zakon i PROVESTI U DJELO !
Ajde da i Bosna nešto pametno napravi!
Ma super ideja! Na ovaj način su evropske države ne samo smanjile broj pušača, nego i brojeve restorana i kafića, kao i radnih mjesta. Pozdravljam sve odluke koje škode svima. A svi znamo da pušači najduže sjede u kafanama.
Gluposti usvajaju kao dlan o dlan, a pitanja boraca stoje godinama po strani, pitanja porodilja i neriješena zdravstvena zaštita na nivou komplet’ države. Bravo klošari!
Smanjit cemo izlazak u kafice .. onda .. jbg
"Svi će imati 18 mjeseci da stvore uslove za sprovođenje zakona". Nije mi jasno o kakvim uslovima se radi. Sto jednostavno nisu napisali da ce zakon stupiti na snagu u roku od 18 mjeseci od dana objavljivana u Sluzbenom glasniku F BiH.
Nema od toga ništa koliko god to vi želili, u DN sve pušači do odluke u korist ovih "herbalajf" sektaša neće doći. PODRŠKA PUŠAČIMA!
Bravo, bravo, podržavam!
Palani od toga nema nista, prva stvar nece proci na gornjem domu tj. Domu naroda, a druga stvar u sl da pordje nema bolan te face koja ce meni zabraniti da zapalim fino malboro, a ovi imbecili sto komentarisu i daju podrsku vamo licno zelim da umrete od pasivnog dima kao šyo vidim sve degenerik do degenerika. MARŠ!!!
Haha pravi primjer covjeka 20og stoljeca.
e meni strujnu ne mogu zabraniti