Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAZALOST JOS JEDNA MOGUCA ISTINA DA "ISPLIVA NA POVRSINU" BIVA ZAKOPANA 2m POD ZEMLJU.
Poturice ne razumiju bol bosanskih Muslimana, njih je uvijek samo interesovala vlast i novac, zato Muslimani moraju shvatiti ko su bošnje.
I ti srbendo treba da znaš, da bošnje nisu Bosanci.
Da da, trebao je neko da se sjeti njegovog oca. Ipak je covjek ubijen od nekih terorista koji su nosili istu u uniformu kao i ovaj policajac. A kada covjek pogleda cijelu pricu bude mu muka kakvih mi teskih zivotnih prica imamo. I drzava jedino moze minutom sutnje da se oglasi. Sramotno je to, spustiti glavu i sakriti se nad svim problemima, al niste vi tu dosli da tjesavate probleme nego da vladate. Valjda i to neko mora postovati. A ko zna mozda i neko gladan ponovo zakuca i na vasa vrata, ipak je malo njih bilo prosli februar. Sramota.
Zašto niko ne pominje da su i ubijeni, a i ranjeni, bili na spisku Komisije za Srebrenicu kao saučesnici genocida u Srebrenici i šta su kao takvi radili u službi bezbjednosti i javnosti kao službena lica??? Dozvolili ste da se ovaj događaj okarakteriše kao teroristički čin ( koji nimalo ne podržavam) a ne izdvojeni slučaj osvete u pokušaju!! Svaka priča ima dvije strane. Pogotovo u ovoj napaćenoj zemlji. Bruka i sramota ...svaki dan, u svakom pogledu, sve mi se više gadite! Počnite više da radite svoj posao, a smanjite dramatizaciju koju ionako koristite kao huškačku retoriku za maloumne.
Evo da krenemo od ove skupstine: zakovati vrata i prozore i zaliti ih sve betonom. Onda da predjemo na iducu. Politicari najveci sljam naseg drustva, odmah iza nepisemenog i neukog glupavog naroda.
Ali moj Bosnjo zasto zaboravljas ono sto ti se desilo prije dvadesetak godina? Zasto oplakujes smrt ratnog zlocinca koji te je ubio 100, 200 i preko 8000 puta? Zasto ti je vazniji svaciji drugi zivot osim tvog? Zasto ti je uvijek vaznije sta ce drugi reci? Zasto prodajes svoju vjeru, naciju, drzavu zarad drugih? Vrati se vjeri Bosnjo jer znaj da oni nikad nece biti zadovoljni s nama dok njihove ideale ne prihvatimo. ZATO SI BIJEDNICE SIROMASNI OSUDJEN NA PROPAST SOTKO!ROBE
Tacno su Cetnici pogrijesili sto ne POKLASE OVU STOKU licemjernu,jadnu i bijednu. Oni bi VAS KLALI a vi njih ruzama darovali :D BIJEDO GLUPA DODJI SEBI KAD VEC NEMAS ZIVOT A NIT ISTA OD ZIVOTA
Ti si previse glup da bi skonto neke stvari.. Dodji onda kreni od mene prvog.Ako ti Allahova sablja prije ne presudi..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo u BiH genocidas moze dobiti minutu sutnje... Od mene Nerdin rahmetli ima Fatihu...
Da mu dragi Allah podari lijepi Dznnet. Licemjerstvo brate.Sve bijeda i stoka radi samo da ima osjecaj pripadnosti! JER SU TI INSEKTI MNOGO TUzNI I NEMAJU SRECE!PA SE JEFTINO PRODAJu JER SU BIJEDA ZELJNA SVEGA
Počinjem razumjevati zašto ne volim politiku i nikad ne idem na glasanje.