Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa od ovih sa slike niko nema jedan pošten fakultet završen nit godinu radnog staža u realnom sektoru i ono našlo o platama radnika pametovati ! Pa koja kadrovska vas sastavi?
Ma radite sta hocete kad vam narod ovaj dozvoljava. A nama ostalim sirok svijet i da sto prije se snadjemo negdje vani na bolje.
Vidi Kurajbica Kurajbera😂😂😂
“Kad bi drzavi dali pustinju da s njom upravlja, ua par dana ne bi pijeska bilo”. Onaj ko ocekuje da ce mu drzava nesto dati ili da ga treba ili “voli” - u zabludi je.
SDP-u smeta to sto SDA nastoji ovim zakonom povecati i minimalnu i prosjecnu platu u Federaciji. Zapamticemo vam ovo ;))))
Bravo .. a evo i zašto. Ako imate 1,2,3,4,5 djece svejedno , i ako vi i supruga primate po 800 KM svako neće vam se odbijati ništa. Ali ako supruga ne radi a vi primate platu od 1.600 KM , država će vam ukrasti 104 KM.
Previse para primas u preduzecu u kojem vecinu vremena provodis na klixu komentarisuci i kukajuci na sva zvona...
@bravarKrepo ... je ne radim. R.A otac mi je bio u SDA i sad berem plodove njegovog rada. ... Princes, they don't work. A ti glupane, informiši se prije nego išta napišeš, otactejebo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj ovih palamudana 😂😂😂 Oni fol nesto traze