Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li postojati nesto odvratnije od SDA? Tesko da moze.
SDA ljige digle ruku za čovjeka kojem je USA uvela sankcije zbog korupcije!?! Haalo glupi SDA glasači, pa imate li vi imalo mozga u tim svojim debilskim glavama?
SRAMOTA ZA BOSNJACKI NAROD. Mene bi bilo stid da sam glasala za njih. Fuj sta rade, kako samo manipulisu voljom svog naroda. Nevjerovatno je u sta se SDA pretvorila kako su godine prolazile, ne pridrzavaju se vise niti jednog principa, ostao im je jedan jedini cilj - ostati u foteljama, pa na koji god nacin. Odvratno. Jadno.
labrnjas Salkic i ovaj Ramic smecari pravi
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Bagra podaničko - interesna.
Pa gori je Ivanić bio po Bosnu i Hercegovinu od Majkićke. Štetniji. Jeste li zaboravili ko je oborio tužbu protiv Srbije? Ko je slao pisma da nema konsenzusa za službu. Ivanić je doslovno izdao Bih u korist Srbije. i sad ga treba nagraditi stolicom?!
E neka ste vi 'udomili' Dušanku Majkić i Nikolu Špirića, a ja se baš ponadala da in nećemo više gledati u parlamentu. 😝
Eto zasto niko nece sa vama pichke ljudske.
Hebao vam SNSD a pogotovo Majkiceva sve po spisku. Zasto SDA uopste trazi koaliciju sa bh blokom za drzavnu vlast? Boje se biti sami u koaliciji sa HDZ-om i SNSD-om? Nalizali ste se guzice Dodiku, necete dobiti podrsku od lijevog bloka, udjite s njima u koaliciju pa nek vas naguze do jaja kad vam je karakter nula.
dabogda mu se ruka osusila ko glasa za onu vrecu Majkic dali taj delegat ima mozga bar ko jedna kokoska djubre od delegata
Kako niste uticali??? Pa sama činjenica za koga ste digli ruku je užasavajuća. Sram da vas bude!!!
Pa i SDA Ramić je iz IB, a glasa za one što mu direktno negiraju jezik. SDA kada bi izgubila uvijek je gubila jer su LJUDI GLASALI PROTIV SDA, A NE ZA OPOZICIJU. Ako to nisu shvatili i ako i dalje traže krivca drugdje, mrka nam je kapa.
Tipicna SDA prica, nista novo..
Kakva jalova odbrana sda botova u komentarima
Toliko o tome ko saradjuje sa snsd-om. A sugavci uvijek optuzuju druge da su izdajnici
Svima, al bukvalno svima iz SDA hdz snsd želim sve najgore u votazi, kao i njihovim najbližim