Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se na rat pozivaju. I na vjeru a pokrase boga oca. Kada se bolje pogleda gdje je bio bakir, osmanovic, zvizdic? Gdje je bilo 90% njihovih kadrova ukljucujuci i ove u skupstini? Da nisu u rovu na zuci bili? Joj joj koji su to licemjeri i pokvarenjaci.
@KaramSDAuhljebe Profiteri uhljebi lopovi ukljucio se u politiku kako bi mogao pravdati svoje namjestene tendere za bh telecom,
Zukic u dimijama bjezao :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A gdije je bio zvizdic sto se ne pitaju mamlazi iz sda fujjjjjjjj
@denydy Hebe mi se za Fortu, ali ovo je licemjerno? Gdje je bio Zvizdic? Gdje je bio Bakir? Jedan u inostranstvu, drugi u trezoru.
Haj da se marišemo... Kanton at Night
Patriotizam je takoder i placanje poreza, briga za gradanima i drzavom......
Koliko je ova SDA postala neozbiljna
Budite realni. Skaka se borio protiv antifašizma.
Bakir odbranio trezor i kad je izasao sve fino pomeo do zadnje kasike i ponio sa sobom
Ne znam lika,ali to nije ni bitno za ovo sto cu reci.Jesu li ovi pojedini polupismeni zastupnici SDA uopste procitali njegovu biografiju.Covjek nije zavrsio faks u Travniku dok je jeo cevape,nego na prestiznim fakultetima gdje ne mozes doci do diplome lizanjem dupeta nekome ili preko stranke.Ne sumnjam u strucnost a vrijeme ce pokazati da li radi koristeci steceno znanje ili po stranackom sablonu.
Gdje vam je bio veliki vezir Bakir u ratu? Neće niko s njima pa na sve moguće načine pokušavaju da svoje smeće uvale svima. Fuj govna. Razjebali ste Bosnu, prodali je rusima i amerikancima.
Eto vam onda ovih domacih koji su bili u BiH svo vrijeme, dobar su posao bas napravili. hahahahaha Ja bih dao cijelu Bosnu dijasporcima jer ako su ljudi uspjeli vani onda su valjda nesto i naucili vezano za posten rad a ne pljacke i prevare kao ovi kvazi-patrioti koji se hvale kako su u BiH svo vrijeme bili a poslali dijecu da se skoluju po Turskoj i Njemackoj.
Ima li glupljih poltrona od SDA-ovaca? Klixane, naslov “resetali” nije ni smjesan...
Ovo u fazonu Merlinovom GDJE SI BIO TI KAD JE BILO NAJTEZE , pa onda spug u NJEMACKU HAHA
A trrbao ih je pitati sta su oni uradili za sve ovr godine . To ja isto zelim pitati ove klixovce takozvane "bosance "koji pljuju po dodik i covicu kako su sve pokrali da mi odgovore kako su u sred sarajeva oko sarajeva sa vecinskim bosnjackim stanivnostvom to uspjeli te kako u sred grada nemamo normalnu cestu ,vozim se po rupama
A de je Nikšić bio kad je ova zemlja krvarila
izmetslamci gradjanski rat u bih nazivaju agresijom da bi negirali postojanje ostala dva konstitutivna naroda
I Josip Broz Tito je 1968. smijenio korumpiranu i nesposobnu vlast i imenovao nove ljude koji su se školovali po svijetu dok su partizani oslobađali zemlju. Čak je naredio da se hitno milion Jugoslovena pošalje u svijet na rad i školovanje i da se opare. Šmrc, najvećem sinu je bilo žao da se samo on voza u Mercedesu po Jugi LOL
Samo tonu dalju kao sto gubitnici uvijek se zale na sudiju, opsajd, stativu, vjetar....koja bruka, zalost!