Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mektić ne vadi !
Realno, samo Bosnjaci mogu spasiti #BiH, ali na taj nacin da iskreno uvazavaju interese Srba i Hrvata!!!
@Cannes Ja sam Hrvatica i mislim da bi nam svima bilo bolje u državi na principu jedan čovjek - jedan glas. Nemam nikakvog straha da bi Bošnjaci, kao većina, na bilo koji način ugrozili bilo koga.
@Cannes Milon je čak efikasnijih načina da se svačija prava zaštite.Ova dejtonska gnjavaža ugnjetava sve bez izuzetka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Damir Armaut pusy smoke....
@skywalker3..tj. spasili vas!!..da ste opet izabrali onog dripca uništio bi vas skroz i pokro i taj vaš kamen!!
Arnaut je pojeftinio svoj ugled ulaskom pod kišobran duginih boja
I SSNSD će aktivirati zaštitu nacionalnog interesa da spasi potkovanog harmonikaša Hakunu Matatu i njegovu kliku.Već viđeno!
Moze proci do doma naroda....
@Ero79 Tacno
"Osmanović je odgovorio da Arnaut ima kompleks od SDA, ali i od Stranke za BiH i SBB-a te da mu on može pomoći u tome." Ovi naši nazovi političari, kao što je Osmanović, ali i Dodik i mnogi drugi, kad nemaju odgovor, napadaju osobu koja ih kritikuje na najniži, najnekulturniji mogući način! I još su zbog toga ponosni. Kakva djubrad!
@Galina to danas prolazi. Pogledaj trumpa
Ali nece proci u Domu naroda, zahvaljujuci Bakiru Izetbegovicu koji je SNSD-u isporucio cetvrtog clana Doma...totalni parmak od politicara
@mh Nije tačno. HDZ i SNSD bi imali mogućnost blokade i bez 4. delegata u Domu naroda. Za svaku odluku u Domu naroda je potreban kvorum od 3 delegata po klubovima naroda.
@mh Drugim riječima, HDZ i SNSD bi imali mogućnost da ne pošalju svoja 3 delegata na sjednicu Doma naroda i ista se zbog nedostatka kvoruma otkazuje. Ponavljam, ovu mogućnost bi imali i sa 3 delegata. 4. delegat im zato i nije potreban.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mektić jedini gospodin na sceni.
@3eger ispade da je mektic stvarno dingospo dok se vječiti koalicioni partneri sda-hdz-snsd prepucavaju tko će i na koji način naći mogućnost blokiranja svega normalnoga u državi. Razumiujem genocidaše i ujke po ovom pitanju ali domaće izdajnike koji godinama koaliraju sa neprijateljem nikako ne razumijem. nego ima li koji LEGITIMNI PREDSTAVNIK da mu se popišam na predstavljanje