Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocete hitno nametnuti namete gradjanima!!! Sram vas bilo!!!
Krivo im sto moraju raditi
Ma ove smetljare sto opstruiraju rad parlamenta treba po uzoru na Ukrajinu u kontenjere pozatvarati. Zbog svake ove stanke ispasta neduzan narod...ali boli njih, ne mogu oni nositi kao pojedinci na slikama Burberry.
PA zar nije ta borjana na Jahorini
pobuna u kavezu
Svi zakoni kod nas se donose po hitnoj proceduri. Da li to svaki put gori pod nogama pa se zakoni moraju hitno usvojiti?
RAČUNICA JE VEOMA JEDNOSTAVNA: Svaka konvertibilna marka od pomenutih akciza bi bila za našu domovinu Bosnu korisna u tom smislu da bi se vratila višestruko natrag. Eto primijerice, zakon o ovim akcizama bi munjevito obezbijedio da već u startu Evropska Zajednica pošalje za našu Bosnu pozamašne količine novca za potrebe realnog sektora.
Svakako ce na kraju biti usvojene. Ovo je samo razvlacenje procesa.
Jasno je da će se akcize, ako budu usvojene danas na ovaj način, to uraditi nezakonito i nadam se da će se odmah pokrenuti postupak pred ustavnim sudom zbog nepravilnosti
Naravno da ce HDZ SDS SNSD biti protiv svega bez obzira o cemu se radi.... samo nek se opstruira drzava pa kako god
Ovdje dok narod ne uleti s palicama nece biti reda.