Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to SBB predlozio,znaci da je samo mrtvo slovo na papiru.Oni samo znaju dobro picati i trpati suplju,a konkretno nista se ne dogadja.Dosta je nama price,dajte djela.
Najgori prijedlog budzeta, ali ce ga podrzati zbog gradjana ... eee SBB, pa to onda ide na stetu gradjana ... izgleda da vi nemate pojma sta hocete, bitno je da dobro zvuci kad kazete ...
A sta ocekujemo od ljudi "optruenata",oni jedino sto dobro rade,jeste da sve sto je dobro za ovu zemlju unistavaju,opstruiraju.Na to smo naviknuti.Bojkot nacionalnim strankama.
Pa da li je SBB dao prijedlog ili samo eto da kritikuju kao da oni nesto rade! Sto se tice Konakovica, mislim da mu je kosarka bolje isla nego politika, a takodjer je jasno da se budzet mora usvojiti!
al od košarke se ne moRe napraviti vila na poljinama :)
usvojili neusvojili.....nama se crno piše :)