Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da su protiv zakona kad su opuhali sve sto se moglo opuhati i jos proglasili bankrot hahah
imas imas nego sta .pogledaj si pasos i crkni
ma ko se to nama nasikiro zbog srpskih citatelja poskoka
JE IZVANREDAN TEKSTOVI NINE RASPUDICA I NIKOLE ZIRDUMA SU NEPRETENCIOZNI A SAVRSENO TACNI KOLOKVIJANI A KAO U KAMENU UKLESANI NAROD KOJI IMA LJUDE SA TAKO JASNM I RAZGOVJETNIM POLITICKIM STAVOVIMA DAKLE STAVOVIMA KOJI IMAJU SUPSTANCU TAKAV NAROD CE KAD TAD DOCI DO SVOGA CILJA
hehhee za "KRST"!?Ajd nam reci - KOJI JE ZNAK KRSCANSTVA jbm ti matr Turskosrbopravoslavnu!!Cuj SRBOGENOCIDNOFASISTICKOG MITOMANA kao-"KRST"i to kao "CASTNI"!??Aj vrati se u KARPATE i iza VOLGA mocvare pogani pravoslavni Turcine-NIKADA KRSCANIN NISI BIO,NISI A NITI CES BITI!VATIKAN,PAPA i Castni KATOLICI su za tebe Mega i Omega!Srba izmislio Vjeru pa sad bi i "Drzavu "RS"!?E,pa...nece moci!"
e srbo srbo...... trazis nade i utjehe u poskoku i Z. Hercegovini. jadan si ti, jako jadan. TO je sve.
dobro je dijete, lati se lopate tamo u Americi - Kanadi ili gdje si se vec zdjeo, kupi sebi subaru, opanke, kokardu, kamu, cuturu za rakiju i onda u planine i sanjaj o RSK, RS I Velikoj Srbiji!!! Nemoj zivotinje da siljujes po sumi u Americi je to kazneno dijelo jer bi mogao robije da zagalvis bolesnice jedan!!!!! Do tada i nadalje nam ne trebas U BiH!! CAO i fino nam sanjaj ultra cheto!!!
JE NAJBOLI PORTAL U BIH IMAM OSJECAJ DA CE SE BAS NA POSKOKU OBJAVITI POYIV YA KOJIM OVA NAPACENA ZEMLJA STOLJECIMA VAPI
SRPSKA IZNAD SVEGA i naravno SLOBODA ILI SMRT ZA KRST CASNI I SLOBODU ZLATNU
SMRT!
SRPSKA IYNAD SVEGA SLOBODA ILI SMRT
Pozdrav iz Milana. Kako vam je dole,kod mene uvijek neka furka.
interesantne NJUSKE!Nit zensko,nit musko,Nista ljudsko osim lika,opsjednuto DZINIMA,dobro poznati "IKONA ZOMBI LIKOVI"!SRBOPRAVOSLAVNI HOLLYWOOD HOROR prema ISTINITOJ PRICI!!Vjerujuci : "koliko carstvo na zemlji,toliko carstvo "NEBESKO"!Kult smrti i LAPOT!SATANIZAM,STRAVA I UZAS!!
sjoo svinjske glave kod ove crvenkapice,fuuj
Jedino i UVIJEK su genocidasice i genocidasi srbi PROTIV USVAJANJA ovakvih zakona protiv korupcije i usvajanja ZAKONA O ZABRANI fasistiskih i ekstremnih organizacija na TLU SUVERENE RE-PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE ! Treba napokon PISMENIM PUTEM OBAVJESTITI EU-u i SVE OSTALE MEDJUNARODNE ZAJEDNICE o svim blokadama koje ENTITTETSKO GLASANJE omogucava godinama da RBIH-e TE I TIME funkcionise demokratskiim glasnjem u sprovodjenju odluka koje su krucijalne za drzavu i njenu buducnost ! Genocidasice i genocidasi srbi DOSTA VISE ! SIKTER !
U CIJE ce ime i uz ciju SAGLASNOST DANAS 31 - Januara CE Tuzilastvo BIH-e POTPISALI O KAPITULACIJU I IZDAJU RBIH-e u Briselu, TE KATASTROFE ZA DRZAVU I BRANIOCE RBIH-e? lagumdzija i svi ostali politicari na vlasti, STOKA IZDAJNICKA ! DANAS JE TUZILASTVO BIH-e " HINJSKI I IZDAJNICKI" potpisalo SPORAZUM o razmjeni dokumenata o RATNIM zlocinima izmedju RBIH-e i agresorske srbije barbara znajuci da je srbija POCINILA 95% svih ratnih zlocina u RBIH- u i to SU POTPISATL u BRISELU, GLAVNOM centru "ANTI" Bosne i Bosnjaka! Dal je tuzilastvo BIH-e ZAHTJEVALO SAGLASNOT od svih BRANIJOCA O OVOM OPASNOM I SRAMNOM SPORAZUMU , SAGLASNOST ZA POTPIS OD SVIH koji su ODBRANILI RBIH-u od agresije srbije barbara, ko i gradjana i Parlamenta drzve BIH-e ? STA OVO ZNACI, KAPITULACIJA I IZDAJA LAGUMDZIJE I OSTALIH POLITICARA NA VLASTi! Vidjet cemo i konstatovati u VRLO MALOM VREMENU KATASTROFALNE POSLJEDICE ZA DRZAVU I SVE BRANIOCE RBIH-e !
interesantne NJUSKE!Nit zensko,nit musko,Nista ljudsko osim lika,opsjednuto DZINIMA,dobro poznati "IKONA ZOMBI LIKOVI"!SRBOPRAVOSLAVNI HOLLYWOOD HOROR prema ISTINITOJ PRICI!!Kult smrti i LAPOT!STRAVA I UZAS!!