Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hns ne postoji u parlamentu jer njega cine samo parlamentarne stranke a ne Coviceva udruga za manipulacije hrcatskim pukom..
Zaključci nevladine organizacije HNS su neobavezujući i s tim zaljučcima hrvati, hrvatice i hrvatska djeca nek brišu guzice, jer svakako ih katolici ne peru.........SMRT zločinačkoj izdrkotini HZHBUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
ovim dokazuju da ih ne zanimaju ni demobilisani borci ili ti razvojaceni branitelji niti njihove porodice , nego samo koliko ce fotelja pokupiti i kako iznaci nacin da pobjede na izborima. nevjerovatno ali istinito
Škutori su malo nervozni, opstanak je u pitanju, jbg.
Sad imamo šansu da popravimo stvari. Pojavio se spasilac BiH, SBB na čelu sa Fahrudinom Radončićem. Dolazi oktobar i izbori. Dobro razmislite.
ne budali o kakvom ti spasiocu pricas
Da li ovakve stvari dotiču Republiku Srpsku?
kaze: Stavljajući entitet iznad države, .... a u praksi hoce od kantona da naprave drzavu XD pa ima li licemjernije bagre majko mila....
nije licemjerje, bosnjaci se predstavljaju kao velike patriote, a krse odluke i zakone vise od ostalih naroda. I sutra ce rec mi jedini volimo BiH. E to je licemjerstvo.
i ne morate, ko vas j...
pa vi opet vezite zasrave s ustasama ...
Pa eno ih vežu pred parlamentom tzv "borci"
@AlfaQmegaBosna "tzv" da nije tih tzv ne bi ti sad tipko na latinocnoj tastaturi. Veci bi bio alfa bre omega srbija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HDZ-HNS predstavnici neće ovaj mjesec uzeti plate. Razlog: "Razlozi za ovakav stav vezani su, kako je navedeno, za grubo kršenje Poslovnika Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, Ustava BiH i presude Ustavnog suda BiH usvajanjem zakona o izbornim jedinicama i brojem mandata Parlamenta Federacije BiH bez hrvatskih zastupnika." Aha, bas!
odbijte od plate ? pismene opomene , pa otkaz .....
Ovi zaboravljaju da je Hrvatska zajedno sa njima bila agresor i da im je presuđeno u haškom sudu kao i učestvovanje u UZP.Ovi nikad da dođu pameti.Šta li hoće i kakvi su ovo ultimatumi.
Izborni zakon je trebalo usvojiti da ne bi i dalje bilo blokada, jer i da nije usvojen bile bi blokade ŠTO NIJE USVOJEN ABC ZONE HRVATSKI ZAKON ! Koji bi kada se usvoji u roku od 4 godine donio Dodiku ono što najviše želi i upravo radi svoj dio polsa. A onda i pripajanjem zona A i B HRVATSKOJ ! TAko da bi Bošnajci ostali u 23% fildžan Federaciji ! koji bi opet dijelili dalje sa OStalim !
Sa druge strane, nije dobro što se izborni zakon donosi na enritetstkom nivou jer sada ga lakoćom može donositi i DOdik ili se ovaj put sa pravom proglasiti ugroženim !
@fudocar tacno vidis da su to seljacine nepismene iz kamenjara i shumarka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)