Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko glasa za ove duduke koje imamo na vlasti ?
@Ljiljanovski Jel ovo prodavačica priglavki opet ogladnila pa da joj SDA i Zaha brat daju koju kintu za graha??? 🤮
@Ljiljanovski mogla bi sa pernarom..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nisam za to da se podiže panika, ali zar je moguće da ovakve nekompetentne osobe uopšte prvo sebi dozvole da pričaju o nečemu o čemu nemaju pojma, a i da li je uopšte normalno da kad se već takvi počnu petljati tamo o čemu pojma nemaju, da ih novinske kuće i portali objavljuju kao neku vijest... još ozbiljno žena obrazlaže neke svoje teorije... da nije tužno bilo bi smiješno...
Koja nepismena kobila i ovo vodi drzavu.
I od Corone ima spasa, od tvoje gluposti nema nikako!
Bibo nisi sva svoja, pojedi 2 kile bureka
Bibija,Bibija..💰💰
Koje ti kretene imaš u SKS - Željko! Ova bi ti dvije vezane gliste izgubila za tri sekunde! Dobro je što ćete nestati kao i SBB!
Bolje da se nisi oglasavala... tuga moja Bibija.. pojavljena...
Sve su to židovi, u stvari masoni, u stvari Vatikan, nama spakovali.
Slika i prilika države.Kerla,Peca,Pleho,sramota države.Ne mogu da zamislim papke koji su glasali za njih.Nije normalno da oni glasaju za zakone i sudbina kantona je u njihovim rukama.Strašno,strašno!!
Zamisli koliko je to glupo, ime joj baš pristaje. Biba.
Koja si ti glupaca?To ti kao ekonomski elspert pricas????
Mene bi makar malo savjest pekla.
Virus može biti proizvod genetskog inženjeringa... A može nastati i mutacijom .... teorija zavjere ispričana neapretno
Mudra zena
Jel ovo žensko uopšte? Ako jeste bila bi dobra za kiseljenje kupusa. Kakav joj je predsjednik takva i ona pijana babuskara....
VIDI MOMČINE,A DJE TI JE MAJKIĆKA 🤮🤮🤮🤮