Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
APSOLUTNO TACNA KONNSTATACIJA !!! Cak je Eskobar poravnao svoju posjetu BiH i degradirao je nastavkom razgovora u Crnoj Gori ..... znaci nista se u BiH ne desava sve je ok.........DODIK MOZES NASTAVIT!!! FUUJ LICEMJERI JEDNI.....
Sarajvo84 - Ma nije istina, nije imao para za još jednu kartu za avion, pa ko veli, hajmo mi to o jednom trošku. Pa priznaje da bi i ti tako uradila.
Radi se na blokadi izbora 2022. To odgovara SDA HDZ SNSD.
Znaju da ce na tim izborima nestati sa lica zemlje. Jer narodu je vise dosta ovog natezanja.
EU ima rjesenja za ova prostor tako da nas zajedno prime u zajednicu i time bi sve bilo zavrseno, nista rat, nista tenzije, nista Dodic, nista Covic, nista islamska drzavice...ali ne zele zbog svoje komocije...a ne bi nas ni ja primio kakvi smo
Šteta je već napravljena. Strane investicije su blokirane . Radno sposobno stanivnistvo predalo za radne vize u stranim ambasadama. Cijene namirnica podivljale. Rucna povucena kad je sistem poljuljan. kasno. Hocel neko odgovarati za štetu. ko je kriv. Rusi Srbija ili samo Dodik.
ne samo dodiku sankcije nego cijeloj rs jer su svi za vraćanje nadležnosti i opozicija samo ih mogu sankcije i to finasjske zaustviti samo to i to
Kasno je za sve pa i za te vase navodne sankcije. Predsednika Mileta vise ni Bog otac ne moze da zaustavi, povratak izvornom Dejtonu je proces koji je u poodmakloj fazi i vise se ne moze vratiti nazad. Ostaje nam samo da se divimo i uzivamo u diplomatskim vestinama i carolijama predsednika Mileta. Sve ostalo je trli baba lan da joj prodje dan, Mile je kao materija..neunistiv. i nezaustavljiv.
jos samo da ti brata napravi
A šta ćete kada se predstava završi i čarolije nestane ? Hoće li ti ručak na sto donijeti kao što je nama Alija zlatne kašike, ha glupane ? Ono što takvi sa svojom pričom donose su rat i bijeda, jeli ti to paše mudrac ?
Tineke je carica. Osim što je jedna od najpoštenijih političarki (to će reći i oni koji su joj oponenti), žena ima instinkt da se uvijek zauzima za prav(ičnij)u stranu. Za BiH je uradila mnogo, ali u tišini, ovi naši ublehaši nisu ni svjesni koliko, sutra joj se ni zahvaliti neće, mada ona nije ni tip koji to radi za zahvalu.
Popustaju pod nezadovoljstvom Srba i Hrvata? Pa jel svjesna ona sta prica? 70% teritorije i dva od tri naroda su protiv ovakve BiH.
Hahahhaha sad mi krivo sad mi krivo sto ti prici nisam smio
rekoh vam ja POMOČI ČE NAM EUFOR A NE KO NEKI. HAHAHAHAHA
Tako je i Neville Chamberlain popustao Adolfu Hitleru što je dovelo na kraju do II Svjetskog rata.Hitler mu je stalno govorio :" pusti mi još ovo i neču više talasti" ...a namjera mu je od starta bila da uđe u London.Morate znati da iza ovoga ne stoji mala Srbija koja hoće Bosnu već Rusija koja hoće Europu..hoće da uđe u London.
Tačno, mi smo samo kolateralna šteta.
Sto popustate,zavrnite mu pipe,pa da ne moze ni ono malo jada crkavice isplatiti radnicima i penzjonerima,ah ja zaboravih ima slame moze se sa slamom srbovati
Osim svojih zadataka u odborima, Köster služi kao član Međuskupine Europskog parlamenta za Zapadnu Saharu i Međuskupine Europskog parlamenta za LGBT prava
Da si malo ljepsa zvali bi te ruzna,Holandska incestoidna nakazo
Fuk you mother in to rektum
GroenLinks-GreenLeft je zeleno politička stranka u Nizozemskoj . Osnovana je 1. ožujka 1989. spajanjem četiri lijeve stranke: Komunističke partije Nizozemske , Pacifističke socijalističke stranke , Političke stranke radikala i Evangeličke narodne stranke , koje su dijelile lijeve i progresivne ideale
Jest se nakotilo ove vlasadije koja bi jela lisce samo da se srbuje...u sumu svi,tu vam je staniste,napustite internet !
vezivacemo vas ta drva u toj nasoj sumi pa mozete da placete i da nastavite da glumite zrtve