Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš li šta je nahija hebem te nepismenu!
@crkvenjak Bravo glupi, eto treba kao ti da iz Bakirove ghuzice viri
@gjuro @srbsky dok ova vl...a...HINJA.....kaze da je doDick njen Bog cak vise id Boga, zamisli sta se qur...ceva morala napusit da dobaci do svog boga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A što ne kažeš javno ćija je ona snaha
Sta ces ti kravo zubata pricati....zena pismena skolovana nisi joj ni za vodu nosat. Kakvi li sve kreteni i seljaci predstavljaju ovaj jadni narod
Prozovi i Aljosinu ljubavnicu Rijadu,gdje je sve smjestio?
Pa kad drže cjelu državu i haraju 25 godina SDA MAFIJA .
Snaha, snajka, snaja ili snaša? Ko je ko ovdje?
SDA ne smije biti ni blizu CIK - a jer cemo ponovo biti prevareni!!! To je valjda svima jasno. Isto vrijedi za SNSD I HDZ koji se jasno stavio na stranu fasizma!!
@Walterova sjena Aljosa je najposteniji! On samo namiruje Rijadu!
Uličarka dobojska, tako se izražava i ponaša, poltronizam je uveo u 'politiku' ako se ovakve papanke mogu uopšte tako nazvati...
http://nebojsavukanovic.info/ekskluzivno-pogledajte-dom-porodice-dodik-u-moskvi/ Pogledajte gdje Dodo spava kad često ide u Moskvu.
Dobra je. Goooozzio bi je do sabaha svaku noć.
sasvim slučajno mnogi su se "ugradili".. posebno ova sdo bagra
To se javlja ova predstavnica nove religije tzv dodikizma :),njima je lajanje protiv Bosne religijska dogma :)
Je li to ona luda, sto vidi mustafu u allahu Tobe jarebi, Nista glupavije od tog stvorenja
Izvinjavam se svim divnim zivotinjama na Milka cokoladi, ali ovo je KRAVA, marke Bosanska buša.
Ljudi moji vrijeme je da izaberemo sve žene u vlast, tek će to da bude show. Kad se one počnu svađat...
Nooorooood znoooooo!
Danas sam sasvim slučajno saznala da je ona i snaha kolege iz SDA, udata je za jednog kolegu ..... Sta ova cigancura misli u vezi toga? Predsjednica CIK-a udata za tipa iz SDA? Pa sta i Dodikova mlada je udana za Milokrada Dodika iz SNSD i ako je pravde cijela lopovska famiglija treba biti strpana u zatvor zbog kriminala i kleptomanstva, da se ne govori o lopovskoj organiziji SNSD koji je najveca lopovska organizacija u BiH, a mozda i sire.
@fbUser1567760768 Inace zena zaista treba vratiti konju glavu.