Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv zena, ne samo u politici nego bilo gdje mogu biti samo frustrirani poltroni koji im ne mogu prici ni na kilometar. Daleko nas je dovelo ovo politicko vodstvo u kojem se nalazi 86% muskaraca. @geek Daj Boze da ti ikada pojedes jufku od zene.
Tacno. Ali je cinjenica da iz nekog razloga zene na glasaju za zene. Zene su u populaciji BiH 51% glasackog tijela, a samo j 14% zena. Po izbornom zakonu BiH, zene moraju ciniti minimalno 30% svaka izborne liste. @XY Kosor je uvela Hrvatsku u EU, a dosla je na mjesto Premijera u najgore vrijeme po HDZ. Ali ima i boljih primjera, recimo Angela Merkel...
Bilo kako bilo bolje bi vodile politiku od ovih danasnjih muskih politicata (gore nemoze biti u svakom slucaju)
Trebaju žene biti u politici zato što su žene ili zato što su pametne?
Tuzno...
fondacija sise bi mi se vise svidjelo
mi zene nemamo kad da se bavimo politikom....od posla kuce djece ...prema tome uopste ne cudi cinjenica sto je tako mali procenat zena u politici!
Sto je puno, puno je
Na Sokocu...e jeste nasje gdje ce te se sastati. I onda neko treba da vas ozbiljno shvati...
Sve žene imaju jednako pravo glasa kao i muskarci. U koliko se radi o diskriminaciji - nije mi jasno sta onda 52% biračkog tijela koje čine žene, radi za vrijeme izbora? ;)
kod mene ima najviše žena ,svakako se ništa ne pitamo
Kad vidim onu HR premjerku Kosor sta radi, nebi vise ni jednu zenu pustio u politiku...
SAMO SARAJEVO-X JE OBILJEZIO C_ETNICKI SKUP, S_TOKO IZDAJNICKA!! Odgovarajući na pitanje novinara zbog čega neće prisustvovati parastosu u Bratuncu, gdje se okupilo rukovodstvo Republike Srpske, izjavio je da predstavnici njegove vlade neće biti ni na jednom obilježavanju čiji organizatori negiraju genocid u Srebrenici. - Znamo za te žrtve i svaka žrtva zaslužuje pravdu i poštovanje, ali tamo se obilježava stradanje vojske i mi ne posjećujemo takve ceremonije - rekao je Mur.
Žena i politika isto kao marko kraljević i televizija.
Ma nisu ni jufku one izmislile, opet su ko kruh pitale muskarca jooojjj sta bi mogli za rucak, ko zene.