Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti viči Uzbuna, uzbuna! koliko hoćeš neće te zrak poslušat. Bolje da se pomirite da je život u Tuzli, Sarajevu, Lukavcu, Zenici i sl. zimi jednak pušenju šteke tjedno u pogledu zdravlja. Nema mnogo da se o tome raspravlja. Problem zagađenja trenutna vlast nemože riješit ni da hoće, to je problem koji se metodološki mora rješavat i to godinama a sve dosad što su vlasti radile je išlo suprotno, udari dadžbine na plin, daji građevne dozvole na zelene površine itd.
Zato što SDA i sateliti imaju vlast. Gdje su na vlasti "s moga" se može.
Jel Sarajevo gdje je nekad bilo ?
realno dosta je papaka doslo u grad u kratkom vremenu sa cistog zraka, sa planine, sa proplanka, sa brda i nisu upoznati niti navikli da je to tako u gradu decenijama
hocete vi para kroz organizacije da operete.
Za 2018-tu na prvih 6 mjesta držimo 4 mjesta u Europi, jeee bravo mi, mislim da ćemo ove godine čak uzeti sve medalje.... https://www.airvisual.com/world-most-polluted-cities?continent=59af92ac3e70001c1bd78e52&country=&state=&page=1&perPage=50&cities=
Ne lozite noge vise!!!!
A sada kontra pitanje.Zasto lazu kada izvjestavaju o ljetnjim temperaturama.Zar se i tu ne vidi NEBRIGA vlasti.Nikada nece proglasiti stanje elementarne nepogode za ekstremno velike vrucine,a morali bi.U zadnjih 10 godina je bilo bar 20 ekstremno visokih temperatura???
U Sarajevu je najvise politicara,oni zagadise sve...
A savez za "bolju buducnost" na celu ministarstva - koja ironija!
Editaaaaaa ima države i mimo Saraj'va...