Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
principijelno.
Juce je dokazano u Americkom senatu da su Srbi otpatci od Bosnjaka srednjovjekovnih. Ti svi servi su bili pripadnici srednjovjekovne crkve Bosanske i bili su robovi Dobrim Bosnjanima ☝️⚜️ E moji servi uskoro cete izgubiti i PC genocidnu tvorevinu koju ste napravili u sumama zasnovanu na genocidima.. i dalje vas kompleksi pucaju kada ste nam robovali za pola kile pšenice sedmicno i dobijali tapšanje po ramenima svake druge subote servi izmišljena nacijo ☝️🇧🇦
Niksa dosao da vidi sta se prica.Vidio, cuo, izasao i pridobio poena trista.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cuj zvao ih Reis da potpisu rezoluciju???
Zato sto Nermin (kojeg licno ne smatram da vodi jednu takvu stranku kao sdp) nije predstavnik bosnjackog naroda i njegova stranka nije strnka jednog naroda, tako da mi nije uopste jasno zasto je on i pozvan i zasto se odazvao.
Nije ovo dzamahirija vec demokratska zemlja. Svaka čast Nikšiću, podrška iz Republike Srpske.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Konačno nešto pametno,da se ne brukaju
zato što je iz ogranak kriminalne organizacije sda
REISE ZOVI Halilovica Sefera
Nije mi jasno zasto se uopste zva Niksic kad je njegova stranka prodala Srebrenicu na zadnjim izborima, a i vecina ljudi u SDP se ne izjasnjavaju kao Bosnjaci
Srebrenica je prodana 1995. i to upravo od strane potpisnika ove Rezolucije.
Pravljenje platforme pro bosanskih stranaka oko zajedničkih interesa treba da vodi neka druga bosanska institucija.IZ je institucija čiji bi prvenstveno interes trebao da budu muslimani.Uzimanje uloge u političkom životu Bošnjaka samo može nanijeti štetu pro bosanskim strankama jer krug bosanstva sužava samo na Bošnjake muslimane.
Hahahhaha.. Marsal Tito mu zabranio .. hahhaha.. kralj izdaja .. svaka cast komunisto
Vjera je najmasovniji ubica i glavni izvor zla kroz citavu ljudsku historiju
Konacno jedna pametna od Niksica. Nazalost pokazuje se da nas IZ i SDA vode u "palestinizacuju" Bosnjaka u BIH.
sdp je proslost, pokazali su sta su im prioriteti LOPOVI bas kao I kolege iz sda,snsd I hdz. Doduse, novoformirane pda I sd su jos gori licemjeri , elem nema se sta izabrati iz hrpe go..na, sto objasnjava niski odaziv glasaca.
Mogo si potpisati mi to vec znamo
Neko zamislja da je multieticnost kad nakvi ( da ne kazem) dobijaju bošnjacke glasove. Kad mimo Bosnjaka osvoji i jedan mandat u i u Mjsnoj zajednici kod UZP ili agresora onda ima pravo to reci.
Nikšić zamjerim, samo što je išao na ovaj sastanak- Postavlja se pitanje, koj je slijedeći potez Kavazovića, formiranje kalifata?
Zasto vuku ovaj Sdp??? Niksicu tko je bio medijator nakon izbora u CrnojGori????
Covjek fino trazio princip multietnicosti da se za mjesto Reisa konacno izabere srbin ili hrvat
Srpska demokratska partija=SDP