Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači rade po uputstvu iz 1994 onog MUP-a koji je osuđen za genocid, aferim !!! Probudi se narode!!!!!!!!
Spiskovi ko i 92ge, jos se imali propagandu da su bosnjaci pravili spiskove koga od njih treba ubit, a nikad te spiskove ne prikazase
"Ma nece komsija na komsiju" 92.
Ovo da je pravna država policijski službenik se ne bi smio obratiti vojnom licu. Zna se vrlo dobro kome vojnik polaže račune.
Protiv sam rata uvijek bio. Al je.... vam m..u hajte vise sta cekate....
Za ovaj grad nije umrijeti grijeh...
Oni koji hoće da se bore i da daju svoj život za ovu bagru koja nam je uništila budućnost i živote samo naprijed ja idem prvi odavde otac mi se borio i vidio sam sta mu je bilo hvala sto se borio za ovu državu
Ja nemogu da vjerujem zar vi stvarno mislite da dodik i kompanija smiju nesto pa dodik,vucic i kompanija su trn u oku natoa zbog rusije jer vi mislite da smiju krenuti pa.na mapi ih nebi bilo,rusija vise nista u svijetu nesmije odmah vucic i dodik padaju kakvi oni.
Da, nije ovo 92., Srbija je u Vijecu Evrope, BH nebo je pod zastitom Natoa, ovdje se samo sure strah I histerija.
Pravi se spisak za odstrel isto kao 1992 godine.... pamet uglavu....
odmah naredba Igmanu da obustavi sav izvoz oružja jer ovi očito mute i vracaju se u '92
Vrijeme Dragana Lukača i njemu slicnih etnokriminalaca lagano istice. Dragane, pripremili smo ti predivan prugasti dres za tvoju novu boravisnu adresu. Vrijeme je za naplatu svih krupnih grijehova koje si pocinio na ministarskoj funkciji.
Pa neka radi kad ti Sifete neradiš ništa. Trebao zi davno izmjestiti Banjalučki korpus armije BiH na vježbu pokraj Drine. Prije 8 god. gledali smo na tV kad je novinar postavio komandantu tog korpusa pitanje šta bi radio ako bi neko napao državu BiH on odgovara "Branio bi svoj narod." Ali vi političari ni vaši crni savjetnici uopće nepratite vijesti.
prikupite i vi njihove..nemoj kasnije kad izvrse kakav zlocin da nemate podataka..sve prikupite s njima se nikad ne zna
Oni svoje, a mi svoj poso! U pamet! ;)
A šta kažu za onaj dron? Za koliko bi ga oni srušili? Dodikland policija iz 1994 godine...
Da hocete krenuti ima da vas nema
Hoćeš se ti to borit hahaha oni koji prizivaju su prvi koji trče na drugu stranu
Zato što je onaj bratić poslanik tražio da se vidi zastupljenost Bošnjaka u MUP-u.
Najbolje bi bilo da Bosnjo njih preduhitri i napadne :) Mi vazda cvjecke, a agresor nek napada...