Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što je to izvor blokada i izvor prihoda.
@Zanovijetalo ma može Nailovoj materi svirati ne može i gotovo imamo mi naših ljudi ako nema ko ja ću
Konstitivnos se svela na : Konstitutivne SNSD Srbe Konstitutivne SDA Bošnjake Konstitutivne HDZ Hrvate Ovo su gangsteri a ne politicari koji pljackaju i sistemski unistavaju svako svoje konstitutivne folovere!!!Dno dnaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lagumdžija je bio na vlasti u vrijeme donošenja ovih asimetričnih rješenja i pozdravio njihovo donošenje. Rahmetli Tihić (čiji fan nisam) se tome oštro protivio ali je u tome bio usamljen
@Traveler19XX Tihić je bio razuman političar koji je dogovorio i zaboravljeni Prudski sporazum koji je dosad najbolji sporazum za BiH.A Bošnjaci su ga razapeli kao izdajnika pa se morao povući i od jada uskoro i umro. I šta sad imate. Rasulo opće od države
Ma shvatili smo mi davno da politicarima vise nisu bitne pare vec samo moc.
Dodik ce cijelu Bosnu uciniti Kulturno srpskom, ne mora se odvajati... On ide ja srpskoj BiH, dok SSA I hodze uklanjaju svskog pametnog Bosnjak a po receptu Alije Izetbegovica: hor se pravi od osrednjih pjevaca.
Dodik ce cijelu Bosnu uciniti Kulturno srpskom, ne mora se odvajati... On ide ja srpskoj BiH, dok SSA I hodze uklanjaju svskog pametnog Bosnjak a po receptu Alije Izetbegovica: hor se pravi od osrednjih pjevaca.
Nije vam dosta sto u RS nema Bosnjaka i ako ga ima NE SMIJE da DISE, sada hocete da nam i u ederaciji zagorcate zivot, e PA NECE DA MOZE!
Jbt koje prodavanje magle ovih bosnjackih politicara,cuj diskriminacija bosnjaka i hrvata a u federaciji nije,srpsko mijesto daju onako kome hoce tj sda svojim slugama.I sad ti isti imaju nesto pricati..
Promjenite zakon u BiH entitetu da imamo iste ovlasti u genocidnom entitetu onda mozemo pricati.
SDA nas je unistila isto ko I JMO 1940.. Identicno
@Starkheit65t5t6 ovaj zakon nam je donio lagumdjija i dodik
Željko Komsic ne može predložiti potpredsjednika Federacije jer nema poslanika. Pošto SDA ovce ne vole SDP, onda će im potpredsjednik biti Dodikov srbin jer će za njega glasati srpska lista i HDZ. Uz potporu SDA naravno.
mozes gledat ali nesmjes dirat...
Zašto opet dok Dodik uši zavrće svi moraju šutiti?
dodik je svoj cilj ostvario....otjerao je bratica da ne bude potpresjednik rs.....i sad jasno kaze.....ako ne moze srbin u federaciji...ne moze ni bosnjak u rs..posteno da postenije ne moze biti....ako ne zelite potpresjednika u federaciji....blokirajte srbina u federaciji....KAKO KARA DODO MOŠNJAKE HAHAHAHAH
Uzima naše mjesto potpredsjednika RS-a, pa onda za sebe traži mjesto potpredsjednika FBiH. To da namiri ili šta?
rudonju treba odhebati, lagano
Pamet odlučuje , pošto su se pametni iselili budale preuzele .A budale znaju samo za ništa i nikog
Dokaz vam je Dunovic koji je sprijecio niz pljacki i izmjena zakona,a ujedno blokirao vladu mjesecima. Eto zasto.