Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj portal se ne treba zvazi KLIX vec DODIX
Klix treba dići prag sa 30 na 200 za skrivanje komentara pa bar kada hoće da rade neka rade. Ovako nema smisla dalje išta pisati.
Ma vala realno Bosna nije suverena država dok su ovi svi stranci u njoj!
Slazem se da MD nije za podcijenit, ali, brate, ko da je kakav genijalac pa u svemu ima nesto mnogo pametno osmisljeno😄 Da je tako, ne bi RS bila u ovakvoj sit, a ni on. Ne kontam🙄
Bosna je vratila suverenitet 1991 godine tako da nema smisla o nečemu pričati što već postoji. Ja ne znam šta ovi trojkaši imaju uopšte bilo šta pregovarati sa ovim luđakom (čojk ima papir)? Zna se ko njemu izdaje naređenja džaba se blamiraju...
Joooj zamisli da sda primi kojeg Albanca u stranku😂😂😂😂i da mu da malo ukrote ovo govedO 😂😂😂😂
Ajmo se razići kao ljudi, uz neke teritorijalne korekcije. Nikud ovo ne vodi.
Jok, ja pomislio da mu je ovo prvi probosanski potez u posljednjih 30 godina
Ovaj milan 'vodene oci' sa Suverinitetom postao kao ona Baba sa reklame Sport Cream Vitalis, namazala na koljena i odma spagu napravila, kolut napred i preskakala kozlic!
Sastoji ili sastavljena??Nema tu nikakve razlike sve dok Sarajevi ne moze u Bl i obrnuto po mnogim pitanjima.Da sastoji se i sastavljena je.
Sastoji ili sastavljena??Nema tu nikakve razlike sve dok Sarajevi ne moze u Bl i obrnuto po mnogim pitanjima.Da sastoji se i sastavljena je.
Sastoji ili sastavljena??Nema tu nikakve razlike sve dok Sarajevi ne moze u Bl i obrnuto po mnogim pitanjima.Da sastoji se i sastavljena je.
srpski teroristi
Ljudi mi mozemo borbu protiv neprijatelja poceti vec sada!! Bojkot srpskih i hrvatskih proizvoda! Kupujmo domace i podrzimo nasu drzavu!! Ne treba puniti tudje budzete!!
Ako nam se ovo treba objašnjavati, onda ne zaslužujemo državu
to je prvo ste se primjeti u tom "prijedlogu"
Covjek sa crne liste predlaže prijedlog sporazuma o suverentetu. Mislim to prihvata i sluša trojka, stranci itd., a mi građani ovce gledamo, navijamo. Jednostavno apsurdistan!
"BiH je suverena država" u kojoj americki ambasador odredjuje ko ce i kada biti izabran i kakvu politiku treba da sprovodi. "Suveren je onaj ko moze da proglasi Vanredno Stanje", a to osim NATOstanaca u Bosni nitko nije nije us stanju. O suverenosti u monetarnoj politici mozemo samo sanjati