Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K*rvi Europi odgovara kontrolisani haos. Briga njih za Balkan... Naroda je malo, ne može biti neko veće žarište, a zatezanje i pič*aranje im dobro dođe jer narod više iseljava u Njemačku i Austriju te samim tim koliko-toliko popunjava njihov demografski krah.
Koliko god se Bosanci uvlačili EU u rektum, koliko god se stidili što su muslimani, koliko god proslavljali njihove praznike a svoje odbacivali, za kršćansku EU oni su muslimani koje ne žele
A čiju “veru” su tvoji primili? Da to nije možda “srpska vera” haha. Kakvi primitivni balvani. Njegovi preci Bošnjaci se posrbili i on sada “ubedjen” da je srbin a svi drugi se poturcili. Djikane zemlja Bosna, narod Bošnjaci, od pamtivijeka tako. Šta ti nije jasno? Nemate ništa svoje, od zastave do imena do jezika pa nadalje. Sve ste pokrali. Narod imena Servi? Šta je to “bre”? Vrati se Bošnjaštvu ili odabij od Bosne izdajico
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj zašto? Pa dobro im radimo, očigledno. To je u prevodu ono "samo nemojte svoje zemlje početi graditi", i biće sve uredu. Oh glupanski narodi!
Za nadat se da je ovaj analiticar 70% promasio u predvidjanjima.
PA DA, TROJANERSKA BAGRA JE OSIM VUKOJE RASPAKOVALA I CIK. PREKO SVOG CIK-a DODIK I ČOVIĆ ĆE DOTJERIVATI REZULTATE IZBORA KAKO HOĆE. I NE SAMO TO VEĆ SU TROJKAŠKI SKOTOVI ODVEĆ IZAŠLI U SUSRET DODIKU PA APELACIONI SUD IZMJESTILI U I. SARAJEVO. A DODIK VIDI S KAKVIM LEVATIMA IMA POSLA PA BI TAJ SUD U BL. AKO OVE INVALIDNE STRUKTURE NASTAVE JOŠ 4 G. SARAJEVO ĆE PRESTATI BITI PRIJESTOLNICA VEĆ ĆE POSTATI BUKVALNO KASABA.
JEDVA ČEKAM DA POČNE FAKE TV DA NAM DRITKO - MOMENTUM IZ PRVE RUKE ISPRIČA O JUČERAŠNJIM EPOHALNIM DOSTIGNUĆIMA IZ BAKINACA. BAŠ KAO ŠTO NAM JE RANIJE ZBORIO O HISTORIJSKOM POTPISIVANJU IZGRADNJE JUŽNE PL. INTERKONEKCIJE I KAO ŠTO JE BOSNU SAMO NAKON MJESEC DANA VRATIO U EPICENTAR SVJET. ZBIVANJA (PA POLUDRŽAVE MOLD. I UKR. DOBIŠE PREGOV. STATUS A BIH - JOK!).
Koje ime, koja riječ ljepše izgleda i ljepše zvuči? 1.Bosna 2. Srbija. 3. Hrvatska.
1. Bosna
Balkan
Kad je to german održao riječ il bio pošten i iskren? Ovo je lopovčić bavarski evangelističko neonacističko islamofobni. Ovo treba proglasit nepoželjnim u Bosni i otpratit ga na Šentilj i nogom u guzicu neonacističku nabit.
ZATO ŠTO JE SATTLER DOŠAO ISPRED AUSTRIJSKE PROFAŠISTIČKE PARTIJE I OVDJE SVO VRIJEME PROVODI POLITIKU KOJA PAŠE SH. PROFASHISTIMA A I ŠMIT JE JE U ISTOM ŠINJELU. DA SMO U 1943. OVI BI BILI U SASTAVU SHVARTZ DIVISIONA.
Evropi ne odgovara BiH zato što u njoj žive Muslimani koji su većinski narod i tačka.
U Europi BiH nema mnogo prijatelja i toga treba biti svjestan. Znaci nekih 5-6 drzava koje su prijatelji i onda imamo grupu drzava koje nas mrze ili samo gledaju kako da izvuku neku korist iz BiH...
Hrvatska lobira preko EU i spriječavaju potrebne izmjene.
zato sto im biznis cvjeta sa dodikom i covicem eto zasto jer nema drugog objasnjenja...ako bi izbori bili transparentni i posteni nesto bi se i promijenilo u ovoj zemlji, mladi bi ostajali a to njima ne odgovara...prazne zemlju za skolovan kadar i zanatlije, prebacuju naftu i plin iz rusije preko terimnala, uvoze nam svoje smece.. treba li jos
Dritani veleizdajnici svi prodali majku svoju za fotelju i sve rade kako im Covic i Zagreb diriguju... Sve rade sa instaliraju Vukoju, i zato Rimac neda Gavrankapetanovicu dozvolu da preuzme KCUS dok se Vukoja ne instalira
‘Anđeo’ iz Heliodroma postao lovina: Šakalima iz Washingtona dolari su jedini legitimni interes
Analiticar bi po nekoj logici trebao stvari sagledavati objektivno, medjutim kod nas je analiticar ideoloski i stranacki nastrojena osoba i odmah se moze prepoznati na koji mlin vodu skrece. Takodjer je vidljivo da da nekima uvijek treba krivac, da li je to Dodik, Trojka, EU, Amerika, OHR, nije bitno. U prijevodu konflikt kao modus vivendi.