Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što ste nam navukli luđačku košulju zvana Dejtonski ustav, mamicu vam licemjernu... Dajte nam demokratiju kao i u Evropi, 1 građanin 1 glas, i da svi mogu birati sve sa cijele teritorije BiH.
u pravu su potpuno, politicari trebaju raditi posao za koji ih narod placa, ali izgleda da nekima opstrukcij i stranacki interesi su preci od interesa građana...ove blokade koje pravi SDA nece nikome dobro doci posebno građanima
@Suki Sta bi sa Hrvatima u Sarajevu i oni odose dobrovoljno, niko nece da zivi medju vas, zar ti to ne kaze dovoljno? Pola muslimana bilo u tim ustasema, zar si to zaboravio. Mnogo se pravite nevini i za nista niste krivi. Uvek vam je neki djavo kriv za nesto, nemate samoreflekcije nimalo. Kao nacija ste nedorasli jer su nad vama uvek drugi vladali i vi uvek bili verne sluge. Zato i rado masete sa njihovim zastavama. Nego da ja zavrsim sa ovim dopisivanjem, nikad ova zemlja nece biti multietnicka, svako ce da zivi u svom delu jedni pored druge i uvek ce se prepucavati. 20 godina je uradilo svoje i apsolutno nista nema zajednickog medju narodima.
@ FREE SRPSKA Vi ste Sarajevo samovoljno napuštali jer ste dobijali plave koverte u kojima su vas pozivali na "sveto Srpsko ognjište"... Ti si vjerovatno tada bio balavac u jajima očevim, ali ja se sjećam kako su se grobovi otkopavali a mrtvi u sanducima na galerijama fića i stojadina odvozili. Sad lafo "mi vas protjerali"...How yes no dječače. I taj holokaust 41 godine koji spominješ su vam uradili U$ta$e a ne mi. I između ostalog tvoj Draža je sa tim istim U$ta$ama kolabrirao. To si samo malo "zaboravio" jel tako?
@@Suki Samo vi pokušavajte i dalje...Evo pokušavate već 18 godina pa nije urodilo plodom. Lijepo vam ga šuknu onaj Čedomir Jovanović u po Beograda i u po face vašem Miloradu. Šta ono upita Čedomir jesil zaboravio? Evo ja nisam da te podsjetim: Čedomir Jovanović:"Da sutra RS proglasi neovisnost, da li će vas Srbija prepoznati kao državu"? Milorad Dodik:"Mi i ne tražimo da nas prizna".. Znači ni Srbija vas priznat neće, pametnom dosta. A vi samo nastavljajte dalje da "opstruirate" umorit će se EU i U.S.A od vas i vaše gluposti pa će umjesto oluja ovim prostorima da protutnjaju URAGANI.... A Kosovo, šta je sa Kosovom? Kosovo je nezavisno....
Cuj zasto... Zato sto zbog toga postojite? Jer primate platu za to? Kad cete vise shvatiti da se politicari u BiH nikad sami od sebe nece unormaliti nego ih neko mora disciplinirati i svesti silom u normalne okvire?
@ Doboj Republika Srpska Pogledaj ti lepo popis stanovnistva koja je Austrougarska radila u vise navrata. Svaki od njih su Srbi bili vecina. Vasi genocid su '14 i '41 su vas napravile vecinsko stanovnistvo.
Oni nisu dio problema, oni su sav problem.
Pa idioti jedni to vam je posao. Ako političari ne žele da rade u korist BiH dužnost međunarodne zajednice je da primjeni ovlasti koje ima i da ih smjeni, a ne samo da laprda i uzima ogomne pare za plate.
Mediji su krivi podjednako kao i politicari.Treba ih vjesati kakvi su.Samo podizu tenzije i svi su potkupljeni od strane raznih stranaka.Nasem narodu ne treba puno,okreni ga dva puta i ne zna gdje je a ne za koga ce glasati.
a šta je vas posao ?
Pa ljudi su u pravu sta radi Zlagumdzija ganja nekretnine po Sarajevu.Iskoristio Komsicevu popularnost da se docepa fotelje.Pa Haris je beton naspram ovog hostaplera.Nista ama bas nista nije uradio za svog mandata osim kupio par stanova za sebe.
Citam komentare od ovih srbski patriota, pa se smijem. Imali ijedan srbin iz Bosanskog Broda ili Dervente ili Drvara na ovom forumu? Moze mi ta osoba napisat odkad oni zive u tim opcinama? Odkud va djedovina , kad ste je kupili, kad ste doselili? Odgovor: Bosanski Brod ili Derventa: Zemlja je Bosnjacka ,oduzeta 1921-1925 god. Nikad Srbija nije platila ostetu. Tad je Srbija naselila Srbe iz Kosova i srednje Srbije u BL-kraju, posavini i podrinju. Jos bolji primjer, odkad zive Srbi u Drvaru? Odgovor: Od kad je jedan Svabo (= Njemac iz regiona Stuttgart-a) osnovao drvnu industriju i trazio jeftinu radnu snagu. Tada su dosli "vlasi"(Narod iz juzne Rumunije), koji su protjerani iz Vojvodine, i naselili se oko firme. Naselje je dobilo logicno ime "Drvar". A za Sarajevo. Danas u SA zivi vise Srba nego prije rata! A vi Srbi volite zaboravit cinjenicu da je SA podjeljen grad. 100% tacno, Bosnjaci najvise uplacuju u drzavni budet. Mi vas hranimo, a vi nas zelite ubit, Cinicno!
Ma sve je ovo SDP kriv sa komunjarama niko ne ide naprijed.Prvo su usli u koaliciju sa kriminalcima iz SDA a sad sve rasprodase.Neki dan sretnem postara kaze ne dijeli cekove za penzije jer para nema.
tebi takvim kao sto razmisljaju kao ti treba da bude jasno da ste bili instrument srbije i bolesne ideologije.na kraju su ti isti koji su vas iskoristili jednostavno oprali ruke od vas i okrenuli se eu ostavljajuci vas da se valjate u blatu nacionalizma.pocinili ste zlocine,negirate ih,ne mozete tamo a ni ovamo.imate problem al samo u vasim glavama.tog problema se trebate osloboditi i srpska ce biti free.bosna je vasa zemlja a ne srbija i taj san je odsanjan 95 te
a zasto ti Inzko i tvoji u uredu primaju svaki mjesec osam hiljada platu da bi godinama sjedio u kancelariji.... Koja je tvoja funkcija uopšte, jesi ikada ikoga smijenio, a svi i dragi Bog zna da to možeš i da to trebaš.... Koja je tvoja funkcija osim sto mjesecno zaradis na desetine hiljadarcica..... horror
Molil svakog Srbina da ruku digne u zrak koji misli da ga bosnjaci hrane!!!