Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je to tako? Pitajte Dzaferovica. On bi trebao biti taj koji bi trebao to pricati. Zasto prica o nebitnim stvarima i skrece paznju sa bitnih stvari? Zasto ne prica o BH imovini u Hrvatskoj, o Buskom jezeru, o morskoj granici, o otetom BH helikopteru... Bakir i SDA su prodali drzavu i narod.
Zato što smo korumpirani, podjeljeni i nesposobni.
Ma oni stite samo sto su uknjizili na sebe i familiju ,drzavu i narod ko je..e
Ko kaze da neko vec nema koristi od toga :)
A dze sam ja tu. Jeli ista sad jasnije.
zbog talova Dragana Covica i Bakira Izetbegovica, eto zasto, politika ne talasaj i kradi za sebe i svoje poslusnike
Zato sto ima sda nesposobnjakovice da je stite
e cuj sto, one u RS boli tuki, covic slusa zagreb, a ovi ovdje u naske se aktiviraju samo ako je u pitanju kakav tal i lopovluk
sad ce to nama Zeljkucka zastititi
Radio ne radio nek ti svira radio a i plata redovno lijeze.
sta ces dobiti od hrvatske...samo uzurpaciju teritorije i uzimanje sportista te pametnih i skolovanijih kadrova katolicke vjeroispovjesti
Jer nasi Bosanski politicari se ili dogovre privatno za neku cifru pa idu protiv interesa gradana.
Hdz snsd sds nacionalisti
Meni je kralj Tvrtko Stjepana Kotromanic prije smrti reko da je musliman i ostavio u amanet da se Hrvatsko i Crnogorsko primorije vrati Bosnjacima .
Zato sto godinama unazad naplacuju od Hrvatskih politicara da "sute".