Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba cuvati prirodu 100% se slazem ali prvo istjerati cetalje sto zive po logama tamo
Mislim da kompletan muslimanski dio Federacije treba proglasiti prašumom, hahahahaha
Najveca prasuma se nalazi kod mame ti medju nogama, vec proglaseno kao i ekoloska katyastrofa na istom podrucju. Zvanicno objasnjenje je da nije bilo vode vec godinama pa je se sve usmrdilo i sljepilo zato je slabo prohodno. A ima i divljih zivotinja :)
Korpus babo što se odmah ukenjaš na spomen ćetnika, odmah ti se pakaš stisne, hahahahaha
100% podrzavam...lijepa je okolica/priroda nase zemlje
čim neko zasadi neke biljke policija uništi treba to zaštitit :D HAAHA
Priroda je najbitnija ali shvatimo da je dio prirode i covjek majku mu. Samo se 'radjaju' novi projekti, naravno drugaciji od prijasnjih :D, kojim se osiguravaju nova sredstva a rezultate tih ulaganja vidjecemo na kucama i u voznom parku organizatora a ne poboljsanje uslova tamo gdje se prikazuje. Dobice priroda curac a socijalno ugrozeni ce i dalje biti ugrozeni bez ijednog jedinog projekta od strane vladinih ili nevladinih organizacija kojim bi se nesto pokusalo rijesiti i poboljsati zivot ( citaj : postovat osnovna ljudska prava ) ljudima. PA jel moguce? Projekat za zaposljavanje ljudi - sjecam se bio jedan i 800.000KM za to... 5 auta vlade + odrzavanje godisnje izadje mnogo vise da ne pricam dalje. wtf?
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA: Vatikanovi sefardski kvislinzi pokušali aktivirati plan KONAČNOG RJEŠENJA (otcjepljenja FBiH radi kreiranja "Bošnjakistana"=Velikog Sandžaka) zavrtanjem vode Sarajevu gdje bi se stvorio haos kao i 1992-95 (stara taktika Izetbegovića kad god bi išao po pregovorima i potpisivao sve čega se dočepao, čime se korak-po-korak oduzimala državnost); ovaj pokušaj stvaranja haosa dolazi odmah nakon što je u petak jezuitski oficir Budimir de facto trajno blokirao FBiH i time pokazao da je po međunarodnom pravu nefunkcionalna, te nakon što su lokalne vlasti "zavrnule" i budžete pa već par mjeseci većina uposlenih ne primaju plate - dakle PLAN je AKTIVIRAN i iako nije uspio u svim elementima ipak pokazuje veliku paniku u Vatikanu i među njegovim pijunima u Sarajevu u trenutku kad se slobodarski svijet ujedinio protiv osovine zla zapadnoevropskih kraljevskih porodica i njihove "pretorijanske garde" Jezuita koji su štitili svoje interese u južnoafričkim rudnicima zlata tako što bi izazivali ratove kad god antiaparthejd pokret dobije na zamahu, pa su tako izazvali Vijetnamski rat da bi skrenuli pažnju SAD-a sa J. Afrike (oslobodilački pokret pod Mandelom) te Balkanske ratove da bi skrenuli pažnju SAD-a sa cunamija koji je interesima katoličkih dinastija prijetio oslobađanjem Mandele; podsjeća da su iz istog razloga likvidirali i Kennedyja dok se spremao da izvede invaziju na J.Afriku i doslovce OSLOBODI TAMOŠNJE ROBOVE U DUHU AMISTADA - velike akcije američkog oslobađanja španskih robova u Sierra Leoneu 1839, što su protestantski Amerikanci tradicionalno radili u svijetu ali u čemu su im nogu podapinjali katolici, i sve je isto i danas!! http://is.gd/sW9lTx http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
samo blatite lik i djelo Alijino sram vas bilo preko mrtvih do cilja
, ulaganjima u banjsko-rekreativnu ponudu Tičića, dva ekološka zaštićena područja omogućila bi i turistički razvoj ovog područja. -------------------------------------- Ma jah, samo otvoriti djepove da lova sama ulazi?
Prasuma- rodno mjesto mnogih parlamentaraca
hmm, dobro se onda snalaze u civilizaciji
snalazi se bagra dok se gradjanstvo kolje jel ima drugi nacin da se uspije tako, iz prasume u civilizaciji? eh