Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je na mostrum karadzic bio musliman i da je deseti dio uradio srbima i hrvatima sta je ovaj monstrum radio bosnjacima i hrvatima, vec bi dobio hiljadu godina presude i robije..ovako samo sole pamet i glume neko sudjenje...srpski vampir karadzic je monstrum.
Shooptzi znani kao \'sarajevska umjetničko-intelektualna elita\' poput Oscara Tanovicha, Džazmajle Džbanik itd. snima filmove o pederima u Armiji BiH, vehabijama i sl., a ne pada im na pamet da snime film o npr. Omarskoj, Manjači, Keratermu... možda oni i bi snimali al će bit slaba sadaka od intelektualne Europe.
Neka je vjecni rahmet zrtvama logora Omarska, Keraterm i Trnopolje. Nikada ih necemo zaboraviti. Jedina krivica je bila sto su imali drugacije ime. Pobili su ih njihove prve komsije, drugovi, poznanici. Elitu jednog naroda su skupilil i krvnicki pobili. Citav kadar SDA je pobijen. Kakvo herojstvo. A nekada se pjevalo \"mi smo braca ispod Kozarice gdje ne radja majka izdajice\".
@aha Da je neko pametniji pisao text, nikako ne bi napisao \" ... da je grafit nastao 92-95...\" jer je to nemoguce, svi znamo sta je bilo na Grbavici 92-95 i kakvi su grafiti bili. Dalje, i da se za milion godina pojavi isti grafit na SVIM zgradama na Grbavici ne treba da bude tragicno ili zalosno, jer jedino sto je tragicno u ovom slucaju je ono sto se desavalo na Grbavici od 92-95 i jednino sto je zalosno u ovom slucaju je to sto je neki bijedni Srbin cije su ruke krvave od krvi sarajevske raje poslao sliku i text
Jeb.. ti majku Karadžiću! Gotov si sada psihopato!!!
okreće se kolo,još malo pa će i druge istine da izađu na vidjelo,to kao ona vaša što je tvrdila da ju je silovao srbin a ona rodi crnca.
poserem ti se na srbe, sm.rdljive vampirske babetine krvolocne pi.zdurine, tebi ne smeta kad tvoja ps.ihopata-srpska braca pisu podrske monstrumu mladicu po dzamijama s cetiri simbola krvoloka srba, jedi go.vna bijedo na dvije noge.
Srpski vampir vladika drakula.....srpski junak karadzic vampir-monstrum......karadzic je vampir-monstrum srbija.!!!!!! sjeme vam se ZATRLO srbi i srbija.!!!!!!
Potpisujem tebra... U boj u boj za narod svoj. Mi smo Sila Nebeska...
Prvi \'\'predsjednik\'\' takozvane \'\'Republike\'\' srpske je import-tcheto.....kao i vecina predaka danasnjih bosanskih srbica, ovaj ludjak je porijeklom iz Crnogorske prasume.....prljavi IMIGRANTI Kako jadno da im je prvi \'\'predsjednik\'\' imigrant prve generacije...mogli su bari naci nekog ciji su vec par generacija u Bosni.....import-narod, import predsjednik
Istinu u oci psihopati. Isina vas boli, zar ne? Istina je najbolji dokaz. Bravo KDŽ-080
Mene cudi da ova \"MULTI\" drzava (za ZLA COVJEKA) koja je juce brujala od grafita u \"multietnickoj\" (99% muslimanskoj)TUZLI da danas nije reagovala \"u multietnickom sarajevu\" (99% muslimanskom) na OVO: http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Na-Grbavici-grafit-Srbe-na-vrbe-112063.html
Ovi sto se javljaju pod nadimcima \"sa\" i \"red devil\" mi mirisu na smrde iz smrdske. Poltroni i trovaci sikter,OVO JE BIH.
Pa znaš valjda da se filmovi snimaju radi zarade a kako će ijedan film zaraditi ako ne govori o jedinoj stvari koju stranci znaju o BiH, Ratu i Sarajevu? Ne budite ljubomorni nego podržite zajedničku nam metropolu.
\'Još nešto.... Da li je iko na svijetu čuo za Omarsku, Manjaču, Keratermu....? Niko i nikad i ko bi kupio kartu za kino? A za Sarajevo su svi čuli. \' Koji si ti glupavi, iskompleksirani, hinjavi jad, meni je tebe žao
Ponjamke ti se u tu izjavu, hinjo
Misliš, mi imamo republiku vi ne? Pa i ja mislim da je to pravda.