Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostani ti u toj rupi gdje si bio i do sada...ili ti: Bolje je šutjeti i izgledati glupo, nego progovoriti i otkolniti svaku sumnju.
NAša stranka ? Kakva je to stranka, neki hipici , folkeri ko su ? Molim odgovor HITNO ! Hvala .
E fakat ne merem bilivit da je sa-x objavio nešto o Našoj stranci...ostala sam bez riječi?! Đonovi đonski! Izborna kampanja traje več dvije sedmice, a ovo je treća vijest o njima koju ste objavili. Ni otmicu vjećnika Naše stranke u Osmacima, ni polaganje kamena temeljca...ma pravi ste ODRON....ali zato - srećom pa ima i drugih portala da se informišem www.depo.ba
Lloyd ti si ograničeni nacionalista, a ti hipoteka si i nacionalista i đubre istovremeno. RAT MAFIJI i nacionalističkoj bandi svih boja.
NASA STRANKA JE STRANKA KOJA CE UNISTITI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU! PAMET U GLAVU! BOJAN BAJIC JE CE*TNIK I GENOCIDNI SRPSKI IGRAC!
Nemojte tako ljudi Bajic i Krsmanovic su prije svega Ljudi. Jedino oni mogu zaustaviti sa progresivnim Gornjodrinskim Srbima i Bosnjacima pomahnitalu energetsku mafiju koja planira da potopi Gornje Podrinje koju ne interesuje ni nacija ni vjera.
Svaka čast!
Blah, mislite da ce te plasiranjem ovakvih vijesti ovdje prevariti Bosnjake da glasaju za vas? Sta je treba vam bosnjacki glas? U Rudo po srpske glasove, pa kad ih dobijete, onda se javite. Isto i za SDP. Dosta ste jahali na bosnjackim ledjima. KOD SRBA I HRVATA PO GLASOVE.