Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ga uhapsili?
Oduvao je taj vjetar i kompletnu pamet stanovnika ove zemlje gdje je glavno pitanje sta je sa zastavom, dok o drzavi, pravima njenih stanovnika, ekonomskoj situaciji niko ne razmilsja!
Zastavu BiH u Livnu je skinuo vjetar a hrvatske Srbe je oduvala oluja
Evo pišem iz Livna i ovo je stvarno istina..zivim na trgu i svjedocio sam tome. Nitko je nije ni taknuo . Nismo mi optereceni zastavama i 70 i nesto komentara o gradovima u kojima ne zivimo. Malo ste vi ovdje.i svi luzeri ljudi. Sorry, sto da vam kazem- hvala Bogu imamo i para i svega i ne trosimo vrijeme komentirajuci druge gradove kao vi jadnici. Eh, da Bošnjak sam. A sada svi prst dolje kako mi je los komentar jer vi svi znate najbolje ovdje i o politici i svemu pa zato ovdje doprinosite dobrobiti zemlje!Bye
sest ljiljana zlatne boje to je simbol Bosne moje
Ebala vas ova ponjava...a muameru ću da brljam po mami večeras !!
....vjetre s Dinareee..
ZA istina 100: 60 % ETNIČKOG ČIŠĆENJA SRBA SU POĆINILI SRBI I TO EROJI KOJI SU U HAGU A 40% JE URADILA VLADA REPUBLIKE SRPSKE ALI TEŠKO JE TEBI TO SVARITI KAD SU TI U GLAVI SAMO ČVARCI I RAKIJA BRLJA.
I vi volite Bosnu hahahaha Vjerovatno ste zato k l a l i svoje komšije i počinili g e nocid hahahaha Ma m r š ti u tri p m
Zašto se Bošnjaci opiru nacionalnom popisu? a)Vidjelo bi se da je najveće etničko čišćenje provedeno u područijima pod kontrolom Armije RBiH b)Drugi razlog je što bi se etnički Bošnjaci zbog neobrazovanosti ili neupućenosti različito izjašnjavali. Neki bi bili Bošnjaci, prema partijskim instrukcijama, neki bosanci prema utopijskim težnjama za jednonacionalnoj unitarnoj državi Bosni, neki muslimani po vjerskim ambicijama uspostave islamske države U isto vrijeme hvale se visokim postotkom urbane populacije a smeta ima što naseljavaju tek oko 23% teritorija. Nehotice otkrivaju da bi najradije vidjeli jednobojnu etničku kartu.
Vjetar slobode i nezavisnosti. :D
@obilicu krme srpsko sve vas protjerati vi ste najveca pogan haha
Sho chetadija i ustashija lizu pakshu jedni drugima josh samo da se karaju
Ja sam rodom sa Balkana, Bosna mi je Bogom dana, da je volim da je ljubim, i da za nju zivot gubim. Ja sam svoje Bosne sin, ponosim se uvjek s tim, s tim se dicim i ponosim, al nikome ne prkosim. Bosanac sam sa Balkana, Hercegovka mi je nana, Bosna mi je Bogom dana, to je ponos-nije mana !
hocete reci sad da je i vjetar pun nekog nacionalizma? samo nek je o tome pa vam je dusa na mjestu!
@u, ust.aso poseri se papi i svom tudjmanu u usta, koji je napravio zl.ocin nad srpskim stanovnistvom, nisu srbi protjerali i popalili ust.ase , vec tvoj usrani tudjamn protjero nas sa nasih ognjista, pob.ili ste sto ste mogli, popalili i oplj.ackali, napravili ste najveci zlo.cin u evropi, i na kraju p.o.p.i.s.a.m se na badnje vec, na bozic, na sve one koji ga slave, na grob zlo.cinca tudjmana i na poglavicu indijanaca papu.
Cuj nepismenih posrbica i kvazi hrvata sto bale iza svog seljackog monitora... Znam da je nezgodno kad si izbjeglica u tudjoj drzavi... Bosnjaci zive u svojoj Bosni, sa izbjeglicama iz hrvatske i srbije... i onda stranci nam stave zastavu za tri naroda... Plava predstavlja Bošnjake Žuta predstavlja posrbice ili kvazi srbe a ono malo zvijezdica preko zastave, potomke austrougasrkih konjusara ili kvazi hrvate