Najmlađi učesnik ima 13 godina
0
Zastava BiH vijorila se na Musali u Bugarskoj
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudi me da srbi nisu presarali ono \"musala\" da ih ne podsjeca na 500 godina turskog karanja.
@saxovac ...tebi se dobro viHori u glavi :)
ne znam za ljepsu zastavu od ove totalno nevine sa ljiljanima.....
trebali su i zastavu RS-a razapet!
inace ne psujem, ali nabijema vas na neku stvar vise koliko ste nepismeni i koliko samo kradete vijesti. kaze se VIHORILA, a ne VIJORILA na nasem bpsanskom!!!!!!!!!!
Jesu ovi Turci ostavili trag na svakom mjestu. Čuj Musala u Bugarskoj :) Zna se sta je Musala u našoj islamskoj vjeri,prava tursko-arapska rijec.
...sve čestitke... PS y.e.b.o vas nacionalizam :)
i mostarske kise kao da su stale, heroj do heroja kraj drevne musale.
Cudi me da niste presarali ovaj natpis na cirilici. U FBiH ste sve saobracajne znakove presarali. Valjda vam ta cirilica evocira uspomene na davno zaboravljene pradjedove. Eh...
Kako neznaju zastavu okrenuti kako treba ? To je neko cudo kod nas, kao i na svakoj utakmici reprezentacije, zastave naopako okrenute itd. Nepismeni stvorovi..