Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gospodo sportisti što ne uplačujete penzijsko i zdravstveno osiguranje na svoju dobit pa bi imali ogromne penzije. Ovako obični radnici vam plačaju i školuju i vašu djecu jer vam niko ne odbija ni za školstvo.
Tako i treba sportisti ebite im m****!! Radnici sami ste krivi sto ste dozvolili da politicari imaju veci topli obrok od vase mjesecne plate,vi im isto trebate hebati m****,kao i mnogi drugi...POTREBNE PROMJENE!!
Tako je sve \"zaslužni\" koji su dobro unovčili i patriotizam, zato ja sa 32 godine staža skoro kao \"patrioti\" godina u invalidskoj penziji zbog bolesti (ne na \"ludu\" kao mnogi) imam istu 323 KM. Ovdje se ne zna ko je lud a ko zbunjenjen ili možda zna.
Pa dosta ljudi više! Pa nemamo ni mi više para. Ne možemo zaraditi i za državu, budžetske korisnike, 35-togodišnje \"penzionere\", vladine i nevladine organizacije, muzeje, muzičare... i koliko još njih... Mi stvaramo novac svojim radom a ne ser.mo ga. Puno vas se nakotilo koji ga samo troše. Svaka čast svakome, ali zar nije pravda da prvo sebe obezbjedim pa onda recimo nekog učitelja ili sportaša a ne obrnuto?