Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su vidjeli svabe kako nasi lijece ljude pozitivne na COVID-19 poceli bjezat iz bolnica 🤣
Mislis ne lijece?
@asmir_m sto je najgore nije ni bio u bolnici nego u studentskom domu. covjek koji je zarazen
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je dokaz kakvo je nase Zdravstvo kad svabo mora da bjezi iz bolnice Hej svabo pobjego iz bolnice ! MOZES MISLITI KAKVA GA JE MUKA NATJERALA !
Spasio se čovjek
Cuj napustio bolnicu bez doktorskog odobrenja. Pa od kada ti u slobodnoj demokratskoj zemlji treba odobrenje od doktora za bilo sta? Svako je gospodar svoga zivota i tijela. Covjek je odlucio da ne prodje kao Dr. Pasagic i na to ima 100% pravo kao i svako drugi. Sloboda odlucivanja je osnovno ljudsko pravo svakog pojedinca.
goni govno odakle je nepozvano i došlo
Bosanci su u stanju soka i extremne tjeskobe vec 25 godina a da nisu ni svjesni. :)
Hajde ti budaletino u svoju zemlju, pa tamo širi zarazu
A da nije covjek samo izasao pa viski da ne ide doktoru praznih ruku...?
Juče čitav dan Španac,evo danas Švabo.
treba mu zabranit' ulazak u BiH, citavu pometnju napravio i izlozio neduzne ljude riziku. sebicni kre#ten.
Konacno se ukljucila ili ambasada ili EUFOR. Svaka cast! Covjeka privezali u sekin kokosinjac. Pa ja bih im ovi iskopala i haos u ambasadi napravila!
Valjda se covjek uvjerio na svojoj kozi kakav je zdravstveni sistem u drzavi. Nije ni cudo sto se prepao!
Bosanski obrazovni sistem je klinički mrtav, kad Njemačka otvori radna mjesta za medicinare u Bosni profesori počnu prodavati diplome polupismenima i isto je sa doktorima i to je nevjerovatna degradacija jednog naroda, koji misli, da u Njemačkoj nije potrebno znanje več crno bjeli papir, bilo je vrijeme, kad u loveniji nisu priznavali Bosansku vozačku, jer su ih imali retardirani a ovaj Njemac je prepoznao doktora sa sumljivim kvalitetama i zato je i zbriso
Pokusavam ga razumjeti. Drago mi je da nije kaznjen. Ima primjera koji pokazuju da neke pretjerane mjere ne mogu biti sveobuhvatne niti dosljedno sprovodjene a tada caruje pravno-policijska nepravda. Onaj u Srbiji 3 godine zatvora, estradna licnost 3 mjeseca kuci, za mnoge Bosance je pripremljeno -odvodjenje, novcani penali...Korona ne zna za pjevace, strance...al oni koji policijski cuvaju zdravlje naroda ipak prave razliku.
Nek je vala otis`o da odahnemo
zar nije poljak
nema deportacije dok se ne dokaze krivicno djelo protiv zdravlja ljudi, kako moze otici a osumljicen !? policajci ga hvatali bez zastite, bili u kontaktu sa njim? sta bi bilo sa bosance da je to uradio i njemackoj? robija.
@Hrastovi II You want it to be one way. But it's the other way.