Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte dogovorite se Jel, Poljak, španac ili njemac 🤔
Opet Bake i Seka prihvatne kampove rade..
Hvala Bakire za sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dakle, da rezimiramo. Pobjegao je Poljak, pa su uhvatili Španca, da bi ponovo pobjegao Nijemac.
Ima ih vise u glavi🤣
U Titinoj jugi bi ti sine bio izolovan na Golom Otoku da si ne znam ko, ove Banana drzave nastale raspadom ebe ko god stigne. Prije su nas poštovali i bojali se a sada nas smatraju za plemena što i jesmo... Uživajte svi redom 😉
Prvo poljak,spanac pa sada njemac ma gajte molim vas
Naravno da je pobjegao kad je vidio gdje je dosao.
Što nije uhapšeno švapsko govno?
"Ono što sada predstavlja posebnu opasnost za policajce je činjenica da su bez zaštitnih odijela morali savladati zaraženog i vratiti ga u vozilo".... stvarno niko nije normalan ovdje. al neka ima para za limuzine i ruckove....
da li bi imao muda da bjezi u njemackoj svojoj?
Kad policija treba da reaguje onda se mora i bez zaštitnih odijela, a kada doktor treba da vas primi na pregled ne može jer nema zaštitnog odijela!!!!
https://www.klix.ba/profil/patuljak_plavi Kao da ne znamo da svi brišu kad ih neki "kapitalac" nazove...neki dan u "Slobodnoj Bosni" osvane članak "Najrasireniji porodični klaster u BiH". Radilo se o sestri i sestriću Dine Merlina. Nestao je za pola sata..
Ocit primjer bahatosti nekulture zapada. Odnosno njihovog nepostivanja zakona drzava u kojima budu na sluzbi. Trebali su ga poslije drugog bjezabja nabubati. Nebi njemu vise naumpalo da bjezi. I kada bi ozdravio govorio bi da je bolestan da ostane u bolnici.
Mene zanima jedna druga stvar. Nasem covjeku tteba da bude na samrti da dodje u izolatorij gore, a ovaj stranac trci al je primljen u izolatorij. To sto bjezi me i ne cudi nakon dr. Pasagica.
@bla-bla-profil Ljudi moraju prestat mislit da ih "ne zele" staviti u izolatorij. Problem je kapaciteta. Fakultete pretvaraju u izolatorije. Oni vas ŽELE u njihovim šakama. Problem je što nemaju mjesta. Ali prave mjesto. Nalaze način. Da mogu sviju pozatvarat u izolatorije, učinili bi to. To im je u interesu.
to moze samo po bih radit i nikud vise inace bi nagrabusio debelo a u bih ma pusti ga on je stranac
Zamislite kako oni, dakle, vide nase zdravstvo!!!
Jucer bio Poljak danas Njemac sutra valjda Sved, klixe izvinise raji za tvoje lupetanje 😡😡😡😡
Zamisli poslije njemačkih bolnica kad vidiš naše . Moraš brisati
Poljak, Španac sad Njemac e jbg bio crven u stvari žut ipak zelen u stvari mjenjo je boje :)