Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi bi trebali imati podatke koliko je ministara i njihovih članova familije testirano, a koliko je testirano običnog stanovništva, jer ništa nama ne znači dva puta negativni kad nismo testirani
a kome zdravstveno ovoliki broj ljudi plaća kad se na kraju liječimo donacijama
u FBiH više ministsrs nego respiratora.. ukinuti ove smiješne kantone kojo nista korisno me rade za građane
Cas ovako,cas onako,trla mrla...cas jedna prica a cas druga,..
Joj naslova...Pa ti odluči 🤔😂
Je li dosta 87654 članaka o koroni ns dan klikse?
koji su koeficijenti iz keca u dvicu jer od 0 do 1 je 0,001
DA SE PROCITA: https://bit.ly/33XLr6V !!!!!
ma ja, zatvori sve na pola godine
To bi u praksi znacilo prije i poslije smrti
Kada bi svako radio svoj posao kako treba gradjani ne bi imali potrebe za sumnjama, nazalost opekli smo se i previse puta! Informisanje je nikakvo, nema detaljnih informacija samo je bitno da se nesto objavi, detaljnije je na nama da nagadjamo!
Hoće i bit veselo kad se srežu plate(ko ostane na poslu) i penzije
A kako nam je jutros gospodin Čerkez?Ima li temperaturu,kašlje li,kiše li, jel' balav,ima li bolove u mišićima i je li umoran??? Fadil se još odmara od akademije i mlade janjetine iz Konjica... Eto da znate, drugih simptoma nema.
Tri testa na jednog covjeka. Skupo je to Seki,nece imati za bilbord.
Beznam vise sra da mislim onom su italijanu radili 5 puta dok na kraju nisu rekli da he pozitivan sad ga treba 5 puta raditi i da svaki put bude negativan. Ivo meni smrdi na farmaceztski lobij. Sto onaj hrvat rece odakle im cim se pojavila korona test za koronu Smjesno
Kazu "najbolje je da budu sami u sobi ako nisu hospitalizirani". Pa soba ce biti puna njihovog zraka i kapljica! Neka ce, to je moje dijete, majka, bracni drug...u svemu zajedno. Rijeci kojima branite struku i poziciju. Pobijedit ce narod koronu i bez vas.
kada pošalješ čovjeka koji nije testiran kući, koji ima 3 ili više članova u porodici, oni će sigurno ostvariti kontakt sa njim,... automatski umjesto jednog testa i smještaja jednog lica, država (zdravstvo) se mora sukobiti sa 4 ili 5 potencijalnih pacijenata,...
https://m.youtube.com/watch?v=wcAK-U1lZuU&feature=youtu.be Ko želi, neka pogleda kakav nam scenario slijedi.. Pametnom dosta. Svako dobro narode.