Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haveru radio bih ja i na 2%. Marke nisi uložio, prošle pare kroz tvoju firmu, ti isporučio. Marke nisi uložio i još se pravdaš.
doživotna bi bila malo, sve i jednom
Ma ovaj je najmanje kriv, Fadil i SDA ga iskoristili kao alat da obrnu pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA je rak rana ovog drustva , generacije su upropastili sta agresor u ratu nije uspio zeleni termiti su dovrsili ...
novokomponovani SDA punac sredio tenderaš...
KAKAV SMETLJAR
Lopovi ,evo matet frljavu a najniže penzije kaže povećao SAM zac24 km,ko da iz svog džepa daje tu fukaraštinu,još mu fala ko biva treba reći,najgori skupa sa Bakirom koji ga štiti,narod treba da vas pljuje i kamenuje
A koliko je na ruke islo ? I koliko je predano dalje
Solaka, novalica i fikru zavezat za drvo i tuc u cjevanicu svu noc.. gdje su nam heroji kad nam trebaju
Dokaz da je sve truhlo.
Tko god je pokušao zaraditi na tuđoj bolesti za vrijeme pandemije treba se tretirat kao protivnik civilizacije. Ovo se događalo na početku pandemije i Novaliću je PRVI impuls bio kako će zaradit pare. Čovjek koji je predstavnik naroda prvo i jedino misli o tome kako će nas koristit ko vreću bez dna. Ja ovo ne bih tretirao kao financijski kriminal nego kao terorizam
Nekom rat nekom brat al izvise ovi što HIM je brat. a može i im neka malo H.
Jos mu dođu para...
Ovaj vještak se ni u šta nije upuštao, pa šta je vještačio? Nako nešto hahah
Kaže stručko da su troškovi bili devet miliončića...kako? Ne mogu biti toliki kad je radio sa lovom poreznih obaveznika...troškovi maline su u visini par telefonskih poziva
Da li je moguce o čemu se raspravlja, kakve veze ima njegova zarada, frajer je nabavio neadekvatne respiratore i stavio živote ljudi u opasnost. I sve to pod izgovorom da je to sve ok. Prodao muda pod bubrege i jos uzeo keš i on i oni s njim u talu.
On nikako nije mogao biti dobavljač jer se ne bavi medicinskom opremom i jer nije solventan za uhovor vrijedan 10 miliona maraka.
Ja cu stavit pistolj na glavu ako respiratori nisu bili donacija jer se neko prije nas zajebao sa kupovinom pa ih proslijedio u dobrotvorne svrhe. Neko se kod nas nasao pametan da ih preuzme, plati prevoz, a izda fakturu kao da su kupljene. Ovaj mali mutavac je samo svoju firmu naveo kao posrednika i preuzeo odgovornost za sva buduca sranja na sebe za 6.6%. BTW neko ko stoji iza svega je takodje iz Srebrenice, inace bi posrednik bila firma iz Sarajeva.