Nezaštićeno blago prirode
1
Zapušteno izvorište mineralne vode u Kiseljaku
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bog vam daje a vi necete...ma , previse se ima...
moja prijateljica ima momka s kiseljaka
Lagumdzija sa Covicem ce to sve pokloniti genocidasima srbima, a nisu samo njih dvojica krivi, krivi su i sami gradjani, nezrela jedna slijepa i nezainteresovana zajednica, neorganizovana i nesposobna !
Super izgleda i nije zapusten,de se vi malo trgnite ne mojte samo blejat i kukat...
bitno je da majmuni grade šoping centre da se malograđani šeću njima
stoka smo mi
A jesi li ti Tomislave šta zaradio na ovoj stranici, ili samo onako reklamiraš neprovjerene ublehe?
Prvo iz naselja kutarisat Indijce, pa se onda bavit drugim stvarima.
Ma treba tu raditi oko toga.Ima tu posla brate puno.Kafica,Drina bijela i eventualno piva klempa i to je to.Dok jos idu donacije nema potrebe za nekim radom. U ostalom ima tih vrsta voda ovdje na policama prodavnica uvezeno od budala iz Slo. HR. Ma jok s tim nekim bezze ulaganjima kad dobijamo gotov proizvod iz uvoza.
Velikii pozdrav ,svim ljudima iz Kiseljaka i Tuzle .Obzirom da se tu radi svakako o velikom prirodnom resursu i samo da je to opomena nadležnim za izvorište kisele vode,tog dragulja majke zemlje koju treba poštivati i uvažavati kao božanstvo.Sasvim sigurno treba ukazati na devastaciju izvorišta i otkloniti ovaj neposluh odgovornih ljudi i institucija.Mislim da nadležne institucije trebaju hitno reagirati i uspostaviti red i pravila ponašanja na izvorištu,kako bi samo izvorište imalu fizičku zaštitu od takozvanog fizičkog devastiranja. Pozdrav !!
Evo jedne stranice za sve nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom surfajući i igrajući igrice. Ovdje možete zaraditi gledanjem reklama. Za svaku reklamu koju pogledate dobijete 0,01$. Stranica je sigurna, besplatna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
http://www.youtube.com/watch?v=WMQLZkXe21I
Nekad se tocila najbolja mineralna voda u TK. A posle rata se sjecam da su cigani naplacivali 1KM, Flasu mineralne vode. Jezero koje ima najveci kapacitet za Turizam u BIH je unisteno jezero 12km sirina 1km Borova Suma.
evo ja malo plahno gujcu s tim mineralima.
Moze li neko objasniti kakav je fazon sa ovim pecatom za nas koji ne kontamo ?
vodolija 25.01.2013. u 16:36 moja prijateljica ima momka s kiseljaka Firauna ?
Sta to u BiH nije zapusteno????